Boost your Sales!

Waarom trainen topsporters eigenlijk?

Waarom trainen topsporters als Messi, Rico Verhoeven en Max Verstappen eigenlijk? Heel simpel, om steeds beter te worden in dat waar ze al goed in zijn. En waarom zouden uw werknemers dan niet beter mogen worden in dat waar ze al goed in zijn? Zegt u het maar, ik ben erg nieuwsgierig naar uw antwoord.

Goed trainen betekend o.a. dat je vaak herhaald wat je getraind wil hebben. En hoe vaker je herhaald hoe beter het gaat lukken. En dat is precies wat we doen met ons nieuwe concept “Boost your Sales”. Door persoonlijke training en door dagelijkse digitale ondersteuning zijn we continue bezig om uw medewerker naar een hoger niveau te brengen. We gaan doelen stellen, en belangrijker, we begeleiden de deelnemer om deze doelen te behalen. Dit programma wordt aangeboden in een abonnementsvorm. Dat wil zeggen dat we 1, 2 of 3 jaar aan de slag gaan en een op maat gemaakt programma maken voor de deelnemers. Hieronder staat vermeld wat er o.a. in het programma zit. Nu zegt een mondelinge uitleg meer dan 1000 woorden, dus neem eens contact met mij op voor het maken van een afspraak en ik kom graag vrijblijvend uitleggen wat het programma inhoudt en wat het voor uw organisatie kan betekenen.

Wat is inbegrepen bij een BoostYourSales abonnement gedurende een jaar?

✓ Kick-off sessie “Waar sta ik?”
✓ Sturing op 5 inzichtelijke sales KPI’s/PPI’s (gehele salesfunnel)
✓ Samen met performance coach/trainer en salesmanager inrichten persoonlijk dashboard
✓ Eerste maatwerk offline performance training 3.0 van bestaande uit twee Boostsessies
✓ Gedurende één jaar 6 maatwerk Boost sessies, offline performance trainingen, alleen trainen wat nodig is
✓ Vele praktijk opdrachten
✓ Opstellen eigen sales plan en uitvoeren hiervan
✓ Opstellen van een lijst met hot prospects en het acquireren hiervan
✓ Opstellen van een lijst met slapende klanten en het opwarmen hiervan
✓ 365 dagen, 24/7 online performance programma en begeleiding
✓ Geen verborgen kosten en opbrengsten
✓ Gegarandeerde hoge RETURN ON INVESTMENT

 

 

 

 

Welkom op mijn profiel en leuk dat je interesse toont.

Waar kan ik jou verder mee helpen?

Ik zorg er voor dat er meer rendement en commerciële slagkracht uit jouw verkoopteam komt!

Hoe doe ik dat?

Door het verzorgen van praktijkgerichte trainingen die gericht zijn op resultaat haal ik het beste uit jouw mensen. D.m.v. workshops, opdrachten en rollenspellen maak ik inzichtelijk waar er verbetering haalbaar is. Dit kan wel eens confronterend zijn maar het brengt je veel verder.
Door mijn jarenlange ervaring op het gebied van verkoop en management en een groothandel die ik heb opgestart en met succes heb verkocht wordt dit alles door praktijkvoorbeelden ondersteund. Hierdoor worden trainingen herkenbaar voor deelnemers en kunnen hier direct mee aan de slag.
Het resultaat hiervan is dat ze het getrainde snel zelf in de praktijk kunnen brengen en hierdoor snel resultaat zullen zien. Dit alles wordt nog meer versterkt door ons nieuwe “Boost your Sales” programma. Trainen in korte sessies en ondersteund door een digitaal leerplatform.
Een andere specialisme is het trainen en begeleiden van managers, teamleiders en directieleden op vaardigheden die te maken hebben met het aansturen van mensen. Ik train op nieuwe inzichten die ook direct toepasbaar zijn.
Geen trucjes, tjakka of hocuspocus trainingen, maar gewoon no-nonsens aan de slag waar je echt beter van wordt.

Mijn specialisaties zijn:

• Acquisitie
• Telefonische vaardigheden
• Verkoopvaardigheden
• Presenteren
• Sales Management
• Account Management
• Binnendienst
• Onderhandelen
• Verkoopgesprek
• Management en leidinggeven
• Consultative / Solution Selling

Groet Hans Goossens
06-54930812

Geïnteresseerd in een training op maat? Neem dan gerust contact op.

E-mail: h.goossens@kennethsmit.com
Tel: 06-54 93 08 12

NIEUW, meetbaar trainen op resultaat!

Na een lange tijd van testen, luisteren naar de markt, natuurlijk luisteren naar onze eigen relaties, luisteren naar onze trainers en onze ruim 30 jaar ervaring komen we met een geheel nieuwe manier van trainen. Het uiteindelijke resultaat is dat we meetbaar kunnen trainen op bedrijfsdoelstelling, maar ook op persoonlijke doelstellingen en het eindresultaat mag er zijn. Digitale ondersteuning vol met o.a. groepsopdrachten, persoonlijke opdrachten en een overzichtelijk dashboard met doelen en behaalde doelen. Kortom te veel om hier even op te noemen.  Klik hier voor meer info

Nog handiger is het om mij uit te nodigen voor een gesprek. dan kan ik uitleggen wat dit voor u en voor uw organisatie kan betekenen.

 

Hoe herkenbaar. Probeer zoveel mogelijk de mensen te laten doen waar ze goed in zijn. Dat levert veel meer rendement op en zal de sfeer aanzienlijk doen verbeteren. En is dat moeilijk? Welnee, gewoon gezond verstand gebruiken. klik hier voor het artikel

 

Mooi artikel over hoe een klant de verkoper beleefd. Doe er je voordeel mee. Klik hier voor het artikel.