Boost your Sales!

Waarom trainen topsporters eigenlijk?

Waarom trainen topsporters als Messi, Rico Verhoeven en Max Verstappen eigenlijk? Heel simpel, om steeds beter te worden in dat waar ze al goed in zijn. En waarom zouden uw werknemers dan niet beter mogen worden in dat waar ze al goed in zijn? Zegt u het maar, ik ben erg nieuwsgierig naar uw antwoord.

Goed trainen betekend o.a. dat je vaak herhaald wat je getraind wil hebben. En hoe vaker je herhaald hoe beter het gaat lukken. En dat is precies wat we doen met ons nieuwe concept “Boost your Sales”. Door persoonlijke training en door dagelijkse digitale ondersteuning zijn we continue bezig om uw medewerker naar een hoger niveau te brengen. We gaan doelen stellen, en belangrijker, we begeleiden de deelnemer om deze doelen te behalen. Dit programma wordt aangeboden in een abonnementsvorm. Dat wil zeggen dat we 1, 2 of 3 jaar aan de slag gaan en een op maat gemaakt programma maken voor de deelnemers. Hieronder staat vermeld wat er o.a. in het programma zit. Nu zegt een mondelinge uitleg meer dan 1000 woorden, dus neem eens contact met mij op voor het maken van een afspraak en ik kom graag vrijblijvend uitleggen wat het programma inhoudt en wat het voor uw organisatie kan betekenen.

Wat is inbegrepen bij een BoostYourSales abonnement gedurende een jaar?

✓ Kick-off sessie “Waar sta ik?”
✓ Sturing op 5 inzichtelijke sales KPI’s/PPI’s (gehele salesfunnel)
✓ Samen met performance coach/trainer en salesmanager inrichten persoonlijk dashboard
✓ Eerste maatwerk offline performance training 3.0 van bestaande uit twee Boostsessies
✓ Gedurende één jaar 6 maatwerk Boost sessies, offline performance trainingen, alleen trainen wat nodig is
✓ Vele praktijk opdrachten
✓ Opstellen eigen sales plan en uitvoeren hiervan
✓ Opstellen van een lijst met hot prospects en het acquireren hiervan
✓ Opstellen van een lijst met slapende klanten en het opwarmen hiervan
✓ 365 dagen, 24/7 online performance programma en begeleiding
✓ Geen verborgen kosten en opbrengsten
✓ Gegarandeerde hoge RETURN ON INVESTMENT

 

 

 

 

Ik zal mezelf eerst even voorstellen. Als jij mij uitnodigt voor een gesprek dan wil je wel weten wie je aan tafel krijgt natuurlijk.

Mijn naam is Hans Goossens, ik ben getrouwd en heb een zoon. In mijn vrije tijd kook ik graag en dan met name op mijn Big Green Egg. Het is leuk om voor andere mensen maaltijden te bereiden en om te zien hoe zij hiervan genieten. Lekker samen zijn met vrienden, een glaasje wijn er bij, lekker eten en een goed gesprek ( of een super flauw gesprek, dat mag ook ).

Hier komt ook in terug waarom ik graag trainingen geef. Door mijn ruim 30 jaar ervaring in diverse verkoop en management functies bij grotere bedrijven ( toevallig allemaal marktleider op hun gebied ) en het succesvol opstarten van een eigen bedrijf wordt het nu tijd om deze kennis over te dragen. Door mijn ervaring en door onze interne opleiding bij Kenneth Smit is dat allemaal nog meer aangescherpt waardoor ik nu iemand ben die de kennis goed kan overdragen en hier ook veel voldoening uit haal. Maar die ook veel begrip heeft voor de deelnemer die ik train en ook de ondernemer die mijn opdrachtgever is. Ik heb het immers zelf meegemaakt, ik weet wat daar buiten gebeurt.

Als ik dan tijdens trainingen het kwartje zie vallen bij de deelnemers, en ik zie die twinkeling in hun ogen als het puzzelstukje op de juiste plaats valt. En ik zie dat er hele klantenbestanden voorbij komen in het hoofd van de deelnemer die nu beseft waarom b.v. offertes niet door gingen. Dan is dat mijn kippenvel moment en kan daar intens van genieten.

Ik zou graag eens met u in gesprek komen om samen te kijken wat uw kippenvel moment is.

Bel of mail mij om het hier eens over te hebben.

Geïnteresseerd in een training op maat? Neem dan gerust contact op.

E-mail: h.goossens@kennethsmit.com
Tel: 06-54 93 08 12

NIEUW, meetbaar trainen op resultaat!

Na een lange tijd van testen, luisteren naar de markt, natuurlijk luisteren naar onze eigen relaties, luisteren naar onze trainers en onze ruim 30 jaar ervaring komen we met een geheel nieuwe manier van trainen. Het uiteindelijke resultaat is dat we meetbaar kunnen trainen op bedrijfsdoelstelling, maar ook op persoonlijke doelstellingen en het eindresultaat mag er zijn. Digitale ondersteuning vol met o.a. groepsopdrachten, persoonlijke opdrachten en een overzichtelijk dashboard met doelen en behaalde doelen. Kortom te veel om hier even op te noemen.  Klik hier voor meer info

Nog handiger is het om mij uit te nodigen voor een gesprek. dan kan ik uitleggen wat dit voor u en voor uw organisatie kan betekenen.

 

Hoe herkenbaar. Probeer zoveel mogelijk de mensen te laten doen waar ze goed in zijn. Dat levert veel meer rendement op en zal de sfeer aanzienlijk doen verbeteren. En is dat moeilijk? Welnee, gewoon gezond verstand gebruiken. klik hier voor het artikel

 

Mooi artikel over hoe een klant de verkoper beleefd. Doe er je voordeel mee. Klik hier voor het artikel.