Business by Kenneth Smit

Business by Kenneth Smit #7

In deze uitzending hebben we het over virtual reality. We zijn op bezoek gegaan bij Manus VR, dit bedrijf ontwerpt virtual reality handschoenen.

Business by Kenneth Smit #6

In deze zesde aflevering gaan we op bezoek bij Doit Online Media. Dit bedrijf vertelt over belangrijke online marketing trends. En we hebben het in deze uitzending over de rol van Artificial Intelligence.

Business by Kenneth Smit #5

Deze vijfde uitzending staat in het teken van de feestdagen. We zijn op bezoek gegaan bij Brandwijk Kerstpakketten. Het Wijnhuis Uden vertelt jou welke wijnen een absolute musthave zijn bij het kerstdiner. En verschillende bedrijven hebben voor jou een speciale kerstboodschap. Fijne feestdagen!

Business by Kenneth Smit #4

In deze vierde uitzending is het thema de veranderende arbeidsmarkt. Spring Professional vertelt hoe zij jonge professionals helpen om zich te ontwikkelen tot de beste versie van zichzelf en hoe zij zorgen voor de perfecte match tussen professionals en opdrachtgevers.

Business by Kenneth Smit #3

In deze uitzending praten we over duurzaamheid. Eco-point, een bedrijf dat milieuvriendelijke onderhouds- en reinigingsmiddelen ontwikkelt, vertelt hoe zij duurzaam ondernemen.

Business by Kenneth Smit #2

In deze uitzending staat het milieu centraal. We gaan op bezoek bij Heezen, een specialist in sloopwerken, asbestsanering, bodemsanering en infratechniek.

Business by Kenneth Smit #1

In deze eerste uitzending van Business by Kenneth Smit gaan we op bezoek bij SendCloud.