McCoy & Partners
Wij hebben ons doel bereikt. Individuele leerpaden zijn helder geworden, de basis voor verdere team-ontwikkeling is gelegd. Daarnaast zijn we vaardig geworden in het toepassen van de verschillende door trainers Erik van den Akker en Frank van der Tas gedeelde inzichten. 
Lees meer
CTS Group logo
CTS Group
Tijdens verschillende interviews met mogelijke trainingskandidaten hebben wij kennis gemaakt met Paul Claessens (Kenneth Smit). Zijn gemeende enthousiasme, professionaliteit, inleving en het programma sprak ons enorm aan waardoor wij bewust voor Kenneth Smit en Paul hebben gekozen.
Lees meer
logo spring professional
Spring Professional
Om onze ambitie van 40% groei in 1 jaar tijd waar te kunnen maken, hebben we bewust geïnvesteerd in commerciële vaardigheidstrainingen voor onze accountmanagersverkopers. Trainer Erik van den Akker van Kenneth Smit heeft daarom aan ons hele salesteam de nodige trainingen gegeven.
Lees meer
USHIO
USHIO
Met een omzet van 1,3 miljard Euro is USHIO de wereldmarktleider voor speciale lichtbronnen. Deze worden in een groot aantal professionele toepassingen ingezet, zoals de productie van computerchips, LCD schermen, PET flessen, het drogen van autolakken, ruimteonderzoek en de projectie in bioscopen.
Lees meer
Koninklijke Woudenberg B.V.
Voor onze directie en het voltallige MT heeft trainer Jack Jobing van Kenneth Smit de nodige trainingen gegeven. Reden hiervoor is dat de kernwaarden van de Koninklijke Woudenberg (nog) meer worden gedragen en doorleefd zodat iedereen binnen de eigen verantwoordelijkheid leiding geeft aan deze kernwaarden.
Lees meer
corparis
Corparis
De professionals van Corparis volgen niet een specifieke training bij Kenneth Smit omdat wij namelijk samen met de trainer Jack Jobing een op maat gemaakte training hebben samengesteld.  Bij deze maatwerk training is gekeken naar het DNA van ons bedrijf en de competenties welke verbeterd moeten worden.
Lees meer
Strukton Civiel
Binnen Strukton Civiel is ervoor gekozen de commerciële organisatie sterker neer te zetten. Dit vraagt natuurlijk ook iets van onze medewerkers. Samen met Jack Jobing van Kenneth Smit ga ik op bezoek bij het management van de verschillende deelbedrijven van Strukton Civiel.
Lees meer
hofmeier
Hofmeier
Hofmeier is business partner voor financiële en organisatievraagstukken. Wij werken de laatste 5 jaar met veel succes samen met René Ducaneaux. Onze (sales) managers zijn mede dankzij Kenneth Smit uitstekend in staat om de klant te goed begrijpen en de juiste oplossing aan te dragen.
Lees meer