Sales en Marketing

Sales en Marketing: Hoe zorgen deze twee samen voor meer leads?


15 juni 2018

Sales en Marketing: twee verschillende disciplines die niet zonder en niet met elkaar kunnen. Marketeers en verkopers zijn net als Bert en Ernie: ze kunnen elkaar in de haren vliegen, maar elkaar daarna ook weer omarmen. Sales kijkt bijvoorbeeld met een boos gezicht naar Marketing, omdat marketing volgens hen geld over de balk smijt. En […]

Lees meer →


Out of the box denken

5 tips voor originele marketing acties


6 juni 2018

Een goede marketing actie bedenken is lastig. Je wilt origineel zijn, het moet aansluiten op je doelgroep en uiteindelijk wil je resultaat zien. In deze blog geven we 5 tips voor het bedenken van een originele marketing actie.

Lees meer →


Marketing zonder sales is als een voetbalteam zonder spits


1 juni 2018

Zowel de marketingafdeling als de salesafdeling hebben één gezamenlijk doel: inkomsten genereren. Maar marketing en sales zijn niet hetzelfde. Als je het verschil niet ziet is de kans groot dat je ze verkeerd inzet en het resultaat uitblijft.

Lees meer →


5 tips voor een betere samenwerking tussen Marketing & Sales


23 mei 2018

Marketing en sales zijn twee cruciale afdelingen voor een bedrijf. Zonder marketing ontstaat er geen behoefte naar een product of dienst en zonder sales zou die behoefte niet vervult kunnen worden. In praktijk kunnen deze twee afdelingen niet altijd even goed samenwerken, terwijl daar juist de sleutel tot succes ligt. In deze blog geven we een aantal bruikbare tips die de samenwerking tussen marketing en sales kan verbeteren.

Lees meer →


Hoe verbeter ik mijn communicatieve vaardigheden? Je leert het met deze 5 tips!


18 mei 2018

Ben jij wel eens in deze situatie geweest? Je bent in gesprek met een persoon. Jij bent een verhaal aan het vertellen en hij onderbreekt jou om zijn mening hierover te geven. Gefrustreerd pak je de denkbeeldige microfoon terug en ga je doodleuk verder met je verhaal. Hij kijkt geïrriteerd, maar laat je gelukkig nu wel uitpraten. In gedachten denk je: "Waarom luistert hij nou nooit"? Dit is slechts 1 praktijkvoorbeeld waarbij een lesje communicatieve vaardigheden handig is. Een betere wereld van communicatieve vaardigheden begint altijd bij jezelf en daarom geven wij 5 gratis tips om je communicatieve vaardigheden te verbeteren.

Lees meer →