5 Tips voor het verbeteren van teambuilding


21 september 2018

Teambuilding creëren blijkt in de praktijk vaak lastiger dan verwacht. Hier is wat voor te zeggen aangezien je binnen een team te maken hebt met verschillende visies. Aan jou de taak om de neuzen dezelfde kant op te krijgen. Wij geven in deze blog 5 tips voor het verbeteren van teambuilding. 

Lees meer →


Blog fouten maken en persoonlijkheidsprofiel

Wat hebben fouten maken en persoonlijkheidsprofielen met elkaar gemeen?


14 september 2018

Weet jij het nog die soms stomme fouten die je in je leven hebt gemaakt? Dat je als kind keihard tegen een glazen schuifpui aanloopt omdat je niet zag dat deze dicht was. Of dat je als volwassene op je werk de zoveelste flater slaat….! In deze blog vertellen we jou wat het maken van fouten en persoonlijkheidsprofielen met elkaar in overeenstemming hebben.

Lees meer →


coaching

5 Tips voor succesvolle coaching binnen jouw bedrijf


7 september 2018

Binnen elk bedrijf is verandering belangrijk. Niet alleen bedrijfsgerelateerde zaken veranderen, ook de medewerkers binnen jouw bedrijf veranderen. Om jouw medewerkers succesvol te laten veranderen, kun je coaching inzetten. Wil je  weten hoe je coaching succesvol binnen jouw bedrijf kunt inzetten? In deze blog zetten bij 5 tips op een rijtje.

Lees meer →


5 Tips: Hoe kun je omgaan met interviews?


31 augustus 2018

Omgaan met de media blijft voor velen nog best spannend. Dit is ook helemaal niet zo gek want journalisten hebben niet altijd dezelfde doelstellingen als jou. Echter hebben journalisten jou wel nodig. Jij zorgt er namelijk voor dat ze aan hun content komen om zo hun krant, website en dergelijke aan te vullen. Wij geven in deze blog 5 tips hoe je kunt omgaan met interviews.

Lees meer →


5 Tips om je presentatievaardigheden te verbeteren


17 augustus 2018

Je moet een presentatie geven voor een groep mensen, binnen of buiten je bedrijf. Stijgt het bloed al naar je hoofd en voel je zwetende oksels opkomen? Je bent niet de enige die hier last van heeft. Veel mensen kijken op tegen het geven van een presentatie. Je angst voor presenteren is niet nodig. Want presenteren kun je leren. Wij helpen je op weg met  5 tips om je presentatievaardigheden te verbeteren.

Lees meer →