USHIO
Met een omzet van 1,3 miljard Euro is USHIO de wereldmarktleider voor speciale lichtbronnen. Deze worden in een groot aantal professionele toepassingen ingezet, zoals de productie van computerchips, LCD schermen, PET flessen, het drogen van autolakken, ruimteonderzoek en de projectie in bioscopen.
Lees meer
Koninklijke Woudenberg B.V.
Voor onze directie en het voltallige MT heeft trainer Jack Jobing van Kenneth Smit de nodige trainingen gegeven. Reden hiervoor is dat de kernwaarden van de Koninklijke Woudenberg (nog) meer worden gedragen en doorleefd zodat iedereen binnen de eigen verantwoordelijkheid leiding geeft aan deze kernwaarden.
Lees meer
corparis
Corparis
De professionals van Corparis volgen niet een specifieke training bij Kenneth Smit omdat wij namelijk samen met de trainer Jack Jobing een op maat gemaakte training hebben samengesteld.  Bij deze maatwerk training is gekeken naar het DNA van ons bedrijf en de competenties welke verbeterd moeten worden.
Lees meer
Strukton Civiel
Binnen Strukton Civiel is ervoor gekozen de commerciële organisatie sterker neer te zetten. Dit vraagt natuurlijk ook iets van onze medewerkers. Samen met Jack Jobing van Kenneth Smit ga ik op bezoek bij het management van de verschillende deelbedrijven van Strukton Civiel.
Lees meer
hofmeier
Hofmeier
Hofmeier is business partner voor financiële en organisatievraagstukken. Wij werken de laatste 5 jaar met veel succes samen met René Ducaneaux. Onze (sales) managers zijn mede dankzij René uitstekend in staat om de klant te goed begrijpen en de juiste oplossing aan te dragen.
Lees meer
lengkeek
Lengkeek
De afgelopen vijf jaar heeft het voltallige management, inclusief de directie van Lengkeek, de training Management en Leidinggeven gevolgd. Het traject dat we met elkaar zijn ingegaan, heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de professionalisering van het management als geheel.
Lees meer
antilopedebieprinting
Antilope De Bie Printing
Antilope De Bie Printing is specialist in drukwerk met hoge toegevoegde waarde. Deze boodschap overbrengen in een mature markt vraagt heel wat technische kennis en overtuigingskracht. Ons ervaren salesteam had nood aan gesprekstechnieken en een vorm van teambuilding.
Lees meer
vpk packaging
VPK Packaging Management
Een eerste kennismaking met Kenneth Smit was in het najaar van 2013 waarbij Koen van Gorp tijdens het introductiegesprek exact de vinger wist leggen op de aspecten waarbij wij , als salesmensen van VPK Packaging bv , ondersteuning nodig hadden.
Lees meer