lexa

Lexa verliest elke dag klanten


12 november 2017

Internet heeft onze datecultuur ingrijpend veranderd. Nog nooit konden we met zoveel potentiële partners in contact komen. Van de 2,7 miljoen singles in Nederland gebruikt zeker 1/3 een dagingsite of app. Lexa, zo’n 15 jaar geleden opgericht door twee studenten, is een van de meest succesvolle dating services in Nederland.

Lees meer →


Nederland heeft een tekort aan charismatisch leiderschap!


6 mei 2016

Hebben wij in Nederland wel voldoende leiders met charisma? Bijvoorbeeld in de politiek en het bedrijfsleven. En zo nee, waarom zouden we die wel nodig hebben? Socioloog Max Weber noemt charisma een ‘uitzonderlijke vorm van leiderschap’. Iemand die dus kan zorgen voor een uitzonderlijke vorm van overwicht op anderen.

Lees meer →


Lunchen met Marion Koopman, CEO van Greenhouse Group


3 februari 2016

Voor het magazine Becoming great van deze winter interviewden we Marion Koopman, CEO van Greenhouse Group.

Lees meer →


Column: Jort Kelder


20 januari 2016

In het magazine Becoming great van deze winter schrijft Jort Kelder over slakken zoals u en wij.

Lees meer →


Wie worden onze nieuwe leiders?


5 januari 2016

Schreeuwt onze economie om nieuwe leiders? En hoe denken de supermannen- en vrouwen van de toekomst daar eigenlijk over? Voor ons magazine Becoming Great vroegen we het aan prof. Dr. Janka Stoker, hoogleraar Leiderschap en Organisatieverandering, en aan vier deelnemers aan het University of Groningen Master’s Honours Programma: Leadership making the difference!

Lees meer →