Profile

Barrières die B2B-sales in de weg staan

Gert-jan de Rooij 22-04-2021

Dat nogal wat B2B-salesteams de komende jaren flink wat hobbels gaan tegenkomen in de sterk veranderende markt blijkt uit recent benchmarkonderzoek van Kenneth Smit.

Header Image

Het ontbreken van de juiste skills, geen integrale contentstrategie en tools om het salesproces te automatiseren zijn de drie grootste barrières.

Maar er is ook een kleine groep die vooroploopt en die de hobbels als heuveltjes ervaart. Wat kan jouw team daarvan leren?

Lees in mijn laatste blog wat de koplopers in B2B-sales slimmer doen.

Onderstaand de link naar mijn blog:

https://www.linkedin.com/pulse/de-drie-grootste-uitdagingen-van-b2b-sales-2021-gert-jan-de-rooij

 

Interesse om partner te worden?

Laat je gegevens achter om vrijblijvend kennis te maken. Heb je een vraag of wil je graag meer informatie vul dan je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Download het benchmarkrapport 'Sales van de Toekomst’

Met de nationale benchmark Sales van de Toekomst hebben we onderzocht hoe toonaangevende ondernemingen in de snel veranderende wereld van B2B-sales succesvol kunnen blijven. Over welke nieuwe competenties moet het salesteam beschikken? En welke aanpak en tools zijn nodig om sales optimaal te ondersteunen?

Belangrijkste conclusies uit het rapport:

  • Wie als salesorganisatie klaar wil zijn voor de toekomst moet investeren in content, digitale skills en slimme tooling.
  • Koplopers in moderne verkoop zijn in staat in alle fases van de buyer journey een warme relatie op te bouwen met prospects, ook in de awareness en oriëntatiefase.