Profile

Het koopproces in de B2B verandert

Gert-jan de Rooij 03-12-2020

Een steeds groter deel speelt zich online af en Corona heeft dit alleen nog maar versnelt. Daarom zijn we bij Kenneth Smit gestart met de nationale benchmark Sales van de Toekomst. - Hoe blijf je in 2021 succesvol in B2B Sales & Marketing? - Met welke vaardigheden en competenties gaan jouw sales het verschil maken? - Welke tools zijn nodig om je sales optimaal te ondersteunen?

Header Image

Doe mee aan ons onderzoek. Direct na het invullen ontvang je jouw resultaten ten opzichte van de overige deelnemers.

De link naar de vragenlijst: https://www.kennethsmit.com/benchmark/

Leuk als je meedoet!

 

https://www.linkedin.com/posts/gertjanderooij_b2bsales-thoughtleadership-onlinesales-activity-6740150829585633280-QukH

Interesse om partner te worden?

Laat je gegevens achter om vrijblijvend kennis te maken. Heb je een vraag of wil je graag meer informatie vul dan je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Download het benchmarkrapport 'Sales van de Toekomst’

Met de nationale benchmark Sales van de Toekomst hebben we onderzocht hoe toonaangevende ondernemingen in de snel veranderende wereld van B2B-sales succesvol kunnen blijven. Over welke nieuwe competenties moet het salesteam beschikken? En welke aanpak en tools zijn nodig om sales optimaal te ondersteunen?

Belangrijkste conclusies uit het rapport:

  • Wie als salesorganisatie klaar wil zijn voor de toekomst moet investeren in content, digitale skills en slimme tooling.
  • Koplopers in moderne verkoop zijn in staat in alle fases van de buyer journey een warme relatie op te bouwen met prospects, ook in de awareness en oriëntatiefase.