Profile

Skills voor juiste koers B2B-salesteam van de toekomst

Gert-jan de Rooij 29-04-2021

B2B-salesteams die volop investeren in content, software en juiste skills zijn aardig op weg richting een toekomstproof salesorganisatie. Zeker wanneer er ook nog eens goed wordt samengewerkt met marketing en het team voldoende wendbaar en flexibel is.

Header Image

Dat beeld komt naar voren in ons benchmarkonderzoek ‘Sales van de Toekomst’. Althans van een kleine groep die vooroploopt in de nieuwe wereld van verkoop.

Nieuwsgierig wat zij anders doen? Lees alle details in mijn laatste blog.

Onderstaand de link naar mijn blog:

https://www.linkedin.com/pulse/de-drie-grootste-uitdagingen-van-b2b-sales-2021-gert-jan-de-rooij

 

Interesse om partner te worden?

Laat je gegevens achter om vrijblijvend kennis te maken. Heb je een vraag of wil je graag meer informatie vul dan je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Download het benchmarkrapport 'Sales van de Toekomst’

Met de nationale benchmark Sales van de Toekomst hebben we onderzocht hoe toonaangevende ondernemingen in de snel veranderende wereld van B2B-sales succesvol kunnen blijven. Over welke nieuwe competenties moet het salesteam beschikken? En welke aanpak en tools zijn nodig om sales optimaal te ondersteunen?

Belangrijkste conclusies uit het rapport:

  • Wie als salesorganisatie klaar wil zijn voor de toekomst moet investeren in content, digitale skills en slimme tooling.
  • Koplopers in moderne verkoop zijn in staat in alle fases van de buyer journey een warme relatie op te bouwen met prospects, ook in de awareness en oriëntatiefase.