Profile

Succesvol zijn in alle fases van de buyer journey.

Gert-jan de Rooij 25-03-2021

Wie als B2B-salesteam warme relaties wil opbouwen met prospects moet succesvol zijn in alle fases van de buyer journey. Dus ook in de awareness en oriëntatiefase. Niet eenvoudig met een complexe DMU en koopgedrag dat sterk verandert

Header Image

Uit ons recente benchmarkonderzoek ‘Sales van de Toekomst’ blijkt dat een klein groepje koplopers hier al zeer bedreven in is.
Wat kan jouw team daarvan leren?

Lees in mijn laatste blog wat de koplopers in B2B-sales slimmer doen.

Onderstaand de link naar mijn blog:

https://www.linkedin.com/pulse/leer-van-de-koplopers-b2b-sales-gert-jan-de-rooij

Interesse om partner te worden?

Laat je gegevens achter om vrijblijvend kennis te maken. Heb je een vraag of wil je graag meer informatie vul dan je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Download het benchmarkrapport 'Sales van de Toekomst’

Met de nationale benchmark Sales van de Toekomst hebben we onderzocht hoe toonaangevende ondernemingen in de snel veranderende wereld van B2B-sales succesvol kunnen blijven. Over welke nieuwe competenties moet het salesteam beschikken? En welke aanpak en tools zijn nodig om sales optimaal te ondersteunen?

Belangrijkste conclusies uit het rapport:

  • Wie als salesorganisatie klaar wil zijn voor de toekomst moet investeren in content, digitale skills en slimme tooling.
  • Koplopers in moderne verkoop zijn in staat in alle fases van de buyer journey een warme relatie op te bouwen met prospects, ook in de awareness en oriëntatiefase.