Profile

Toon jij jouw thought leadership al in B2B-sales?

Gert-jan de Rooij 24-12-2020

Header Image

Niet alleen is kennis macht, ook kennis delen is heel powerful in B2B-sales.

Door jouw salesteam via allerlei social kanalen waardevolle content te laten delen, claim je een autoriteit op jouw vakgebied waar klanten en prospects écht iets aan hebben. Zeker een strategie van de lange adem, waar de hele organisatie achter moet staan. Maar met whitepapers en blogs op LinkedIn en uitnodigingen voor webinars, virtual roundtables en digitale workshops voeg je echt meerwaarde toe.

Is jouw B2B-salesteam klaar voor de toekomst? In mijn blog lees je het complete artikel over sales skills die leiden tot meer succes. Onderstaand de link:
https://lnkd.in/enj8E_x

Ik ben benieuwd naar je reactie.

Download het benchmarkrapport 'Sales van de Toekomst’

Met de nationale benchmark Sales van de Toekomst hebben we onderzocht hoe toonaangevende ondernemingen in de snel veranderende wereld van B2B-sales succesvol kunnen blijven. Over welke nieuwe competenties moet het salesteam beschikken? En welke aanpak en tools zijn nodig om sales optimaal te ondersteunen?

Belangrijkste conclusies uit het rapport:

  • Wie als salesorganisatie klaar wil zijn voor de toekomst moet investeren in content, digitale skills en slimme tooling.
  • Koplopers in moderne verkoop zijn in staat in alle fases van de buyer journey een warme relatie op te bouwen met prospects, ook in de awareness en oriëntatiefase.