Profile

Word ook koploper in B2B-sales

Gert-jan de Rooij 08-07-2021

Wie als salesteam in de toekomst succesvol wil zijn in alle fases van de buyer journey moet wendbaar en flexibel zijn, beschikken over een heldere contentstrategie en als marketing en sales optimaal moeten samenwerken.

Header Image

Dat blijkt uit het benchmarkonderzoek ‘Sales van de Toekomst’ van Kenneth Smit.

Er is al een kleine groep die vooroploopt. Wat kan jouw team daarvan leren? Lees in mijn blog wat de koplopers in B2B-sales slimmer doen.
De link naar het blog vind je in de comments. De link naar het blog: https://www.linkedin.com/pulse/warme-persoonlijke-relatie-b2b-sales-nog-steeds-gert-jan-de-rooij

Interesse om partner te worden?

Laat je gegevens achter om vrijblijvend kennis te maken. Heb je een vraag of wil je graag meer informatie vul dan je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Download het benchmarkrapport 'Sales van de Toekomst’

Met de nationale benchmark Sales van de Toekomst hebben we onderzocht hoe toonaangevende ondernemingen in de snel veranderende wereld van B2B-sales succesvol kunnen blijven. Over welke nieuwe competenties moet het salesteam beschikken? En welke aanpak en tools zijn nodig om sales optimaal te ondersteunen?

Belangrijkste conclusies uit het rapport:

  • Wie als salesorganisatie klaar wil zijn voor de toekomst moet investeren in content, digitale skills en slimme tooling.
  • Koplopers in moderne verkoop zijn in staat in alle fases van de buyer journey een warme relatie op te bouwen met prospects, ook in de awareness en oriëntatiefase.