Koos Minnema

“Succes 2.0 maak je samen”

Ik help Ondernemers, Managers en Verkopers hun Doelen te bereiken

Succes maak je samen, dat lukt je met een ijzersterk team. Hoe is de professionele inzet van uw grootste kapitaal, uw mensen? Werken ze graag samen? Leggen ze “Gouden Eieren”?

Is de organisatie dusdanig ingericht dat “Klantbeloften” worden waargemaakt, de omzet winstgevend , kosten beheersbaar en de cashflow positief?

Uw Mensen en hun prestaties leiden naar het antwoord.

Mijn carrière gestart op de werkvloer en van daaruit alle facetten doorlopen tot op directieniveau, heeft mij geleerd dat “Mensen en hun Prestaties” aan de basis staan van iedere succesvolle organisatie. Goed verkopen, goed managen en samenwerken is als “Koorddansen”. 1 klein foutje en je valt eraf.

Ik help mensen om met dezelfde inspanning en energie meer resultaat te behalen, zeker nu de korte termijn druk almaar toeneemt.
-Mijn Visie?!: Empathische en resultaatgerichte verkoop- en managementkunde leiden tot succes.
-Mijn Passie?!: Mensen aanleren duurzaam succesvol te worden en blijven. Individueel en als team.

Daarbij sterke punten van mensen zichtbaar maken, want dat is meer dan alleen nuttig om te doen. Het verschaft mensen zelfinzicht, waarna ze gemakkelijker proactief afstemmen en verbinding maken met anderen. Het vliegwiel naar succes gaat sneller draaien. Het levert een veerkrachtige werkomgeving op, waarin vernieuwing, creativiteit en productiviteit floreren. Resultaat?! Acties die echt goed zijn voor uw klanten en voor uw bedrijf.

“Het is de vent, niet de tent”. Ik geloof in dialoog, in interactie en elkaar echt begrijpen voordat je tot zaken kunt komen. Een klant dient beter te worden van hetgeen u doet, waarom anders zaken met u doen?

In mijn samenwerking vormt uw doel steeds het vertrekpunt. Welke successen wenst u te bereiken? Stel uw team wordt 10% succesvoller, wat betekent dit voor u?

Bij een kop koffie/thee kennismaken?
k.minnema@kennethsmit.com | +31651 965959 | www.koosminnema.com

Blog berichten


Bedrijven zijn net als H2O (Blog 1 uit 6)

14 januari 2019

´Keihard werken IN de zaak´ of ´Keihard werken AAN de zaak´. Veel ondernemers en ondernemende managers ´werken Keihard IN de zaak´. Logisch, want vaak is e.e.a. met bloed, zweet en tranen opgebouwd. Gedurende de crisis, die alweer een tijdje achter ons ligt, was het voor menigeen een kwestie van inkrimpen. Vaak letterlijk met elkaar de […]
Lees meer →Ik had even een “Louis van Gaal momentje”

7 december 2018

Ik had de afgelopen maand even een; “Louis van Gaal momentje”. Ben ik nu zo slim en is de rest zo dom…. Ik kan je verzekeren dat dit niet lekker voelde vooral omdat ik ondernemers, en helemaal MKB ondernemers, hoog in het vaandel heb staan als het gaat om het aanjagen van de economie. Ik […]
Lees meer →(4 uit 4) HOEZO FLOW?! | RENNEN ZONDER TE MORSEN |

18 november 2018

Hoeveel meer ‘output’ genereren jouw mensen nu t.o.v. 5 jaar geleden? Heb jij ook weleens het gevoel van: “Nu even niet!!” en hoe zit dit bij jouw mensen? Wat gebeurt er als we blijven doorrennen zonder ‘rust of denkmomenten’ in te lassen? Wil je sneller, ongecompliceerder en toch gerichter werken lees dan verder en ontdek […]
Lees meer →