Koos Minnema

Verkopen met Succes!

Succesvol verkopen | Proactief leidinggeven | Empathisch managen
PhotoGrid_1445953793806

Welke groei wenst u?

Vrijblijvend contact? klik hier of bel!
k.minnema@kennethsmit.com
+31 6 51 96 59 59

LinkedIn profiel: https://www.linkedin.com/in/koosminnema/

Gezonde(re) Omzet? Uw Doel is mijn Vertrekpunt….. Het op Resultaat Begeleiden | Coachen | Trainen is Wat ik doe.

Heeft u weleens het gevoel; “Waar is mijn Verkoop toch mee bezig?”. Hoe is de inzet van uw grootste kapitaal, uw mensen en Waar wringt de schoen? Wat zijn uw doelen? Wat zijn hun doelen? Wat zijn de Gezamenlijke doelen?

Bevlogen sterke punten van mensen ontdekken, inzetten en het vliegwiel naar succes sneller laten draaien is Waarom ik het doe….

Succes = Teamwork en Teamwork = Mensenwerk met als basis: Bewustwording en Vaardigheden. Dit en het daarbij behorende Gedrag zorgen voor Verbetering.

Alleen ga je sneller, samen kom je verder. De concepten waarmee ik werk (Kenneth Smit en Insights Discovery) helpen organisaties, zodat verkopers meer uit klantcontacten halen en managers / leidinggevenden op respectvolle wijze meer uit het menselijke kapitaal. Ze noemen het ook wel “Soft-Skills”, daar is echter niets “Softs” aan. Bij het juist toepassen ontstaat Verbetering van Resultaat en Rendement door betere Samenwerking, Focus en Doelgerichtheid.

Mijn benadering: “het is de vent, niet de tent”| “het is de vrouw, niet het gebouw”. Het begint met kennismaking en een mogelijke “click”. Iedere klant is uniek, net als elk verkoop- en managementproces. Het zijn de mensen en hun prestaties die aan de basis van een succesvolle organisatie staan.

Eens verder praten onder het genot van een kopje koffie / thee (of ’n glaasje water)? Ik maak graag tijd voor u.

 

Met vriendelijke groet,

Koos Minnema

Blog berichten


Geachte heer “Saurus”, beste “Dino”……

11 november 2017

Vaak omschrijf ik mijzelf als een “digitale dinosaurus”, zeker als ik praat met jonge (maar soms ook gewoon mensen van mijn leeftijd) mensen die geboren zijn in het digitale tijdperk. Ik zie hen dan dingen doen op de mobieltjes, laptops of tablets en dan gaan bij mij alle alarmbellen al af. Maar vanuit mijn intrinsieke […]
Lees meer →Waarom Klantenbelang complex is

14 oktober 2017

In het Financieel Dagblad van zaterdag 7 oktober 2017 stond een artikel van de heer Marcel Canoy met als titel; “Waarom klantenbelang voor de financiële wereld complex is”. Wat mij daaruit bijblijft is eigenlijk te simpel voor woorden en de interpretatie is dan ook volledig voor mijn rekening; -Als mensen elkaar niet zien en elkaar […]
Lees meer →