Training

Het fundament voor uw succes!

Uw medewerkers zitten vol ongekend talent. Bent u klaar om deze kwaliteiten om te zetten naar meer rendement voor uw onderneming? Geef uw team de juiste tools om het maximale uit zichzelf te halen. Kenneth Smit helpt u graag bij de uitvoering hiervan. Wij bieden u een volledig ontwikkelingstraject op maat aan om uw organisatie naar een hoger niveau te tillen.

KS_verkoop

Uw salesmensen vormen de kern voor uw succes. Logisch dat u het maximale uit uw organisatie en uw salesteam wilt halen. Kenneth Smit vormt de schakel.

KS_communicatie

Wie namens uw organisatie met anderen communiceert, bepaalt voor een groot deel het imago. Kenneth Smit reikt uw mensen de juiste tools aan voor heldere en effectieve communicatie.

KS_management

Gedragspatronen doorbreken en het uitbouwen van nieuwe coachingsvaardigheden zorgen ervoor dat iedere manager op basis van kennis en gevoel zijn medewerkers stimuleert en motiveert.

Welke competenties zijn noodzakelijk en nuttig voor een salesfunctie? En hoe herken ik het aanwezige talent bij mijn medewerkers? Begeleiding en de juiste coaching zijn immers de ingrediënten voor de juiste ontwikkelingstrajecten; voor uw medewerkers en uw complete organisatie.

Kenneth Smit is de schakel als het gaat om uw ontwikkelingstrajecten.

Onze trainers helpen u aan meer informatie en bij het maken van de juiste keuze.

Informatie aanvragen
Informatie aanvragen

Onze trainers helpen u aan meer informatie en bij het maken van de juiste keuze.

Informatie aanvragen
Willem_van_Groeischot
Willem van Groeischot

“Gevolg: onze omzet is gestegen, onze klanten blijven gelukkig kritisch maar zijn duidelijk meer tevreden, en nog mooier: onze organisatie is klaar voor de toekomst.”