Waarom Kenneth Smit?

Kenneth Smit zorgt als marktleider al meer dan 30 jaar voor waardevolle medewerkers die bedrijfsdoelen helpen realiseren. Dat doen we o.a. met praktijkgerichte en commerciële trainingen die binden en boeien en bijdragen aan het  bedrijfsresultaat van onze opdrachtgevers en een succesvolle carrière van onze deelnemers.

Wij richten ons op het verhogen van efficiency en effectiviteit van organisaties &  individuen waardoor het resultaat van deze partijen kan groeien  en men de juiste keuzes kan maken op basis van continuïteit en onderlinge verbinding. Om te werken aan deze groei is er verandering nodig. Kenneth Smit begeleidt deze veranderprocessen, zowel op individueel- als op groepsniveau en creëert hiermee succes voor alle partijen.

Trainen bij Kenneth Smit vraagt daarom om lef en zelfvertrouwen. De lat ligt hoog. Voor onze deelnemers die er trots op mogen zijn dat ze de confrontatie met zichzelf aandurven; voor onze opdrachtgevers, managers en human resource professionals die durven investeren in een beter bedrijfsresultaat.

Aanpak gericht op resultaat!

Kenneth Smit trainingen zijn bijzonder interactief. Theorie is ondersteunend en niet leidend. In interactieve sessies, workshops en rollenspelen ontdekken de deelnemers zelf dat een andere werkwijze tot betere resultaten leidt. Wij houden hen een spiegel voor en oefenen intensief. De deelnemers leren ook veel van hun collega deelnemers. De rollenspelen worden desgewenst toegesneden op jouw eigen situatie. Het resultaat van deze werkwijze is dat iedere deelnemer met veel nieuwe ideeën en een andere aanpak direct na de training in de eigen praktijk aan de slag kan en…. aantoonbaar succesvoller zal zijn!

Sven van Hulst
Directie

Gert-Jan de Rooij
Directie

Niels Ricken
Commercieel Directeur

Martin van den Goorbergh

Martin van den Goorbergh
Commercieel Directeur

Hanny van der Straten
Directie-secretariaat

Wendela Vennik

Wendela Vennik
Directie-secretariaat

Anja in 't Ven

Anja in ‘t Ven
Office Management

Patricia Bérénos
Inkoop, Planning trainingen

Zinzi Vermeer
Receptioniste / telefoniste

Lisanne van Dartel
Receptioniste / telefoniste

Emre Sen
CTO

Nanette Burm
Finance