Waarom Kenneth Smit

Kenneth Smit zorgt als marktleider al meer dan 30 jaar voor waardevolle medewerkers die bedrijfsdoelen helpen realiseren. Dat doen we met praktijkgerichte commerciële en managementtrainingen die binden en boeien en bijdragen aan het  bedrijfsresultaat van onze opdrachtgevers en een succesvolle carrière van onze deelnemers.

Trainen bij Kenneth Smit vraagt om lef en zelfvertrouwen. De lat ligt hoog. Voor onze deelnemers die er trots op mogen zijn dat ze de confrontatie met zichzelf aandurven; voor onze opdrachtgevers, managers en human resource professionals die durven investeren in een beter bedrijfsresultaat, en last but not least voor onszelf.

Kenneth Smit: It’s tough, but it gets you there!

ONS TEAM

Directie
Sven van Hulst

Directie
Kenneth Smit

Commercieel directeur
Martin van den Goorbergh

Commercieel directeur
Niels Ricken
Directie-secretariaat
Hanny van der Straten

Office Management
Anja in 't Ven

Inkoop, Planning trainingen
Patricia Bérénos
Receptioniste / telefoniste
Zinzi Vermeer

Finance
Nanette Burm
Marketing Professional
Marly Hikspoors

NBA geaccrediteerd

Kenneth Smit is geaccrediteerd bij NBA voor het toekennen van PE-uren aan accountants die onze trainingen hebben gevolgd.

De NBA (Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants) helpt registeraccountants, accountants en administratieconsulenten hun cruciale rol in de maatschappij te vervullen, nu en in de toekomst.

Meer informatie over hoe onze trainingen vertaald worden naar de PE-uren.

Wij helpen jou de juiste training te kiezen

Heb jij een tekort aan specifieke kennis of vaardigheden binnen jouw organisatie? Of heb je moeite om vast te stellen welke training het best past bij een specifieke vraag? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag!