Start je eigen onderneming met een sterk merk in je rug

Kenneth Smit is een franchise organisatie, jij kan dus je eigen onderneming starten onder de vlag van Kenneth Smit. Wil jij weten of een partnerschap bij Kenneth Smit iets voor je is?

Het profiel van een Kenneth Smit Franchise Partner

· Je bent ondernemer of wilt ondernemer worden.

· Je hebt sales en/of management ervaring.

· Je hebt sterke affiniteit met persoonlijke groei en ontwikkeling.

· Je vindt het leuk om mensen en organisaties commercieel wendbaarder te maken.

· Je denkt in mogelijkheden en hebt een ijzersterk doorzettingsvermogen.

· Je beschikt over hbo werk- en denkniveau.

Op deze website kom je alles te weten over een partnership bij Kenneth Smit.

Download de partner brochure
Bel mij terug

Ondernemen binnen Kenneth Smit

Partner worden is een grote stap, daarvoor moeten we elkaar eerst goed leren kennen. We gaan niet over één nacht ijs en hebben een proces waarin we stap voor stap toewerken naar het partnership.

Ontdek of partner worden van Kenneth Smit bij je past door de video's te bekijken.

We leren elkaar kennen in een gesprek. Zijn we een match?

Je maakt een businessplan en een ontwikkel-assessment.

Je ontvangt een concept contract. Je krijgt alle informatie mee en na 4 weken teken je het contract.

Introductie

Wij vertellen je stap voor stap hoe je met Kenneth Smit een volgende stap in je carrière kunt maken. Bekijk alle video's.

Dit is Kenneth Smit

Ben jij er klaar voor om het verschil te maken in de carrières van commerciële professionals? Ontdek in deze video wat Kenneth Smit voor je kan betekenen. Bekijk alle video's.

Workshop “Franchise Partner worden bij Kenneth Smit”

24 maart 2022 9.00 - 12.30 uur

Ben je ondernemer of heb je de ambitie om te ondernemen? Heb je ervaring binnen Sales en/of Management rollen opgedaan en toe aan een volgende stap? Binnen Kenneth Smit kun je ondernemen met een sterk merk in je rug. Ontdek of Franchise Partner (fulltime) worden iets voor jou is! Tijdens deze workshop, op donderdag 24 maart 2022, maak je kennis met Kenneth Smit, ontdek je de voordelen van een partnership en ervaar je zelf wat trainen bij Kenneth Smit inhoudt.

Schrijf je in voor de workshop

De voordelen

  • Een kickstart van je eigen onderneming
  • Toegang tot kennis, expertise en trainingsformats
  • Een sterk merk in je rug
  • Een groot netwerk en samenwerking met collega partners
  • Constante persoonlijke groei en ontwikkeling

Interview: Gert Jan de Rooij

Bekijk het interview met Gert Jan de Rooij, Directeur Kenneth Smit. "Wat de missie van ons bedrijf is, is organisaties commercieel wendbaar maken." Bekijk alle video's.

Hoe ziet jouw leven als Kenneth Smith partner eruit?

Bekijk hier hoe je leven als Kenneth Smit partner eruit ziet; acquisitie, trainen, coachen en natuurlijk het bouwen van je eigen bedrijf! Bekijk alle video's.

6 stories
Paul Claessens
Lucas Hendriks
Thamar Pessel – Hekman
Edwin Webster
Ariënne Knol – Faber

“Eerder in mijn carrière heb ik zelf training gehad van Kenneth Smit. Toen wist ik al; ‘later zou ik dat ook best willen doen’.

Leer collega partners kennen

Bekijk stories

Meer weten? Download dan onze partner brochure

Ben jij er klaar voor om het verschil te maken in de carrières van commerciële professionals? In deze informatieve partner brochure lees je alles wat je moet weten over het partnership bij Kenneth Smit.

Download nu

Veelgestelde vragen

De stap naar ondernemer worden binnen Kenneth Smit is een grote stap. Je wilt natuurlijk goed weten waar je aan begint en wat je kunt verwachten. We beantwoorden alvast de meestgestelde vragen.

Is er een investering nodig om Partner bij Kenneth Smit te worden?

We vragen een investering in tijd en geld. Het opbouwen van je eigen onderneming kost tijd, ondernemerschap en doorzettingsvermogen. We weten als geen ander hoe we je daarbij kunnen helpen, maar uiteindelijk moet je het zélf doen! Daarnaast vragen we een investering in geld, een startfee, een percentage van je omzet en een bijdrage voor reclame en marketing. In ruil voor deze investering kun je gebruik maken van ons merk, netwerken, jarenlange ervaring, trainingsprogramma’s, tools én opleiding en coaching voor je eigen persoonlijke ontwikkeling.

Wat is de duur van een partnership bij Kenneth Smit?

We gaan natuurlijk voor een lange termijn samenwerking. In eerste instantie ga je een commitment van 5 jaar aan. Tussentijds stoppen kán, maar is niet vrijblijvend. Het heeft tijd nodig om te werken aan je eigen onderneming en ontwikkeling als partner. Ben je succesvol als partner en heb je na 5 jaar nog steeds plezier in het partnership dan kun je het partnership verlengen. 95% van onze partners blijft na 5 jaar. Gemiddeld genomen zijn partners 16 jaar aangesloten bij onze organisatie.

Helpt Kenneth Smit mij met leads?

Kenneth Smit ondersteunt partners met het genereren van leads en positionering van jou als partner. We zetten stevig in op online marketing van ons merk en het generen van leads voor onze Franchise Partners. Daarnaast krijg je een eigen Kenneth Smit Direct white label, waarmee je naast incompany trainingen ook invulling kunt geven aan opleidingswensen van individuele medewerkers. We doen het samen, dus als Partner kun je meedenken en meehelpen om ons merk verder uit te bouwen.

Welke eisen worden gesteld aan het profiel van een Partner bij Kenneth Smit?

Een sterke drive en ondernemerschap is de meest belangrijke eigenschap van een partner. Daarnaast heb je werkervaring opgedaan op commercieel gebied of in een management rol. Natuurlijk heb je een sterke affiniteit met het ontwikkelen en verbeteren van commerciële organisaties en de mensen die daar werken. Daarbij ben je in staat te reflecteren op eigen handelen.

Ondernemen binnen Kenneth Smit

Partner worden is grote stap, daarvoor moeten we elkaar eerst goed leren kennen. We gaan niet over één nacht ijs en hebben een proces waarin we stap voor stap toewerken naar het partnership.

Ontdek of partner worden van Kenneth Smit bij je past door de video's te bekijken.

We leren elkaar kennen in een gesprek. Zijn we een match?

Je maakt een businessplan en een ontwikkel-assessment.

Je ontvangt een concept contract. Je krijgt alle informatie mee en na 4 weken teken je het contract.

Interesse om partner te worden?

Laat je gegevens achter om vrijblijvend kennis te maken. Heb je een vraag of wil je graag meer informatie vul dan je gegevens in en wij nemen contact met je op.