Strategisch partnerverband geeft volledige dekking in Europa

Develor  International: een strategisch partnerverband

Kenneth Smit en Develor International zijn een strategische samenwerking aangegaan. Met ruim 90 trainingsprogramma’s en zo’n 250 professionals in meer dan 30 landen wordt door deze alliantie de grootste organisatie voor commerciële en managementtrainingen van Europa gevormd. Dat is goed nieuws voor grensverleggende sales professionals! Want als je de groeiende concurrentie in het buitenland voor wilt blijven, heb je verkopers van wereldklasse nodig, die alles weten van lokale markten en gebruiken.

Met Develor, onze international partner,  werken we  aan diverse grootschalige meerlanden programma’s binnen de Europese markten. Naast het taalvoordeel bieden we dezelfde programma’s ook in combinatie met de cultuurveranderingen passend bij de markten.

Training. Coaching. Consulting.

Develor  is een internationaal bedrijf dat zich focust op duurzame gedragsverandering en de verbetering van bedrijfsresultaten.

Develor

- Volledige dekking in Europa -

TRAINING

Develor ontwerpt en levert trainingsprogramma’s die boeiend, relevant en praktisch zijn. Ze motiveren deelnemers van hun programma’s om de vaardigheden direct tijdens hun werk toe te passen om ze daarmee te stimuleren om zo vooruitgang te boeken.

COACHING

Develor biedt persoonlijke ondersteuning en begeleiding tijdens het proces van persoonlijke gedragsverandering dat hoort bij de leer- en ontwikkeling projecten.

CONSULTING

Develor  helpt om de resultaten te definiëren die zakelijke belanghebbenden verwachten te behalen via de leer- en ontwikkelingsinitiatieven en we ontwerpen ze dienovereenkomstig. Ze helpen om aangesloten processen en systemen op elkaar af te stemmen, zodat de gewenste verandering wordt ondersteund en versterkt.

Wil je meer weten over Develor? Klik dan op onderstaande button.