Zoeken op Kenneth Smit


Paul Claessens

Ondernemer Kenneth Smit Training Paul Claessens
 • Eigenaar PCLKS Training
 • Ondernemer Kenneth Smit Training
 • Gecertificeerd trainer
 • Gediplomeerd coach
 • Gediplomeerd assessor
 • Insights Discovery Practitioner

Waarom kiezen bedrijven voor aanpak Kenneth Smit?

Methodiek

Aanpak gericht op resultaat!

Kenneth Smit trainingen zijn bijzonder interactief. Theorie is ondersteunend en niet leidend. In interactieve sessies, workshops en rollenspelen ontdekken de deelnemers zelf dat een andere manier van zelfmanagement tot betere resultaten leidt. Wij houden hen een spiegel voor en oefenen intensief. Ze leren ook veel van hun collega deelnemers.

Het resultaat van deze werkwijze is dat iedere deelnemer met veel nieuwe ideeën en een andere aanpak direct na de training in de eigen organisatie of onderneming aan de slag kan en…. aantoonbaar succesvoller zal zijn!

Informeer mij

Maatwerk In Company programma

In company programma’s zijn bij uitstek geschikt indien:

 • Maatwerk en volledige aansluiting op de praktijksituatie gewenst is;
 • Een groep van 4 tot 8 deelnemers beschikbaar is;
 • Teambuilding een bijkomend doel is.

Informeer mij

Open Training kalender op diverse locaties

Voor individuele deelname

Het niveau en de vaardigheden van nieuwe medewerkers matchen niet altijd met die van andere medewerkers. Het kan ook voorkomen dat u als manager of leidinggevende de talenten van één of meerdere mensen op een andere manier wilt benutten. Bijvoorbeeld als er op een van uw afdelingen sprake is van tijdelijke onderbezetting.

In zulke situaties zijn de open trainingen van Kenneth Smit een uitkomst. Daarnaast bieden onze open trainingen u een goede gelegenheid om op een laagdrempelige manier kennis te maken met de trainingen van Kenneth Smit. Het open trainingsprogramma omvat de meest gevraagde verkoop-, management- en communicatietrainingen en wordt door het hele land verzorgd. Een individuele aanpak staat voorop. De groepsgrootte is daarom maximaal acht personen.

Trainingen worden gedurende het jaar op meerdere goed bereikbare locaties gegeven.

Agenda juli t/m december 2015

Ontwikkelprogramma

Individuele aandacht door groepen van maximaal 8 deelnemers

Individuele aandacht door groepen van maximaal 8 deelnemers

Om zeker te zijn dat het talent van elke deelnemer optimaal wordt benut en individuele leerpunten voldoende aandacht krijgen is er een maximum van acht deelnemers per training.

Informeer mij

Gespecialiseerde en ervaren trainers

De franchiseformule zorgt ervoor dat de trainers, allemaal zelfstandig ondernemers, gemotiveerd zijn om het beste uit zichzelf en de deelnemers te halen.

Kenneth Smit Trainers zijn praktijkmensen. Om als trainer aangesloten te kunnen worden bij de organisatie moeten de trainers o.a. een meerjarige, succesvolle ervaring hebben in verkoop- en management functies. Elke dag passen zij in de praktijk toe wat zij in de trainingen behandelen. Dit zorgt voor een natuurlijk overwicht in de trainingen, een scala aan praktijkvoorbeelden en een goede match met de deelnemers.

De omvang van de organisatie zorgt ervoor dat voor iedere opdracht de perfecte trainer qua achtergrond en persoonlijkheid beschikbaar is. Paul Claessens werkt nauw samen met een groep professionals die hij kan inschakelen voor de eventuele uitvoering van een ontwikkeltraject.

Informeer mij

Trainingsprogramma en duur

Om mensen op een beter renderende wijze te laten werken zijn vaak gedragsveranderingen noodzakelijk. Zo’n proces is niet een op zichzelf staande eenmalige gebeurtenis, maar een continu proces. Het voortdurend toevoegen van nieuwe elementen en het verdiepen van de materie dragen bij tot een langdurige positieve attitude verandering.

Kenneth Smit heeft een meerjarig trainingsprogramma ontwikkeld dat is gericht op communicatieve vaardigheden voor commercieel medewerkers, leidinggevenden op alle niveaus en technici.

Deelnemers zien enthousiast uit naar vervolgtrainingen omdat zij na elke sessie ervaren dat de training leidt tot betere resultaten in hun dagelijkse praktijk.

Hierdoor wordt de motivatie verhoogd. Mensen kunnen zich hierdoor individueel ontwikkelen en dat heeft een positief effect op de organisatie als geheel.

Het resultaat is een gemotiveerd, professioneel functionerend team dat succesvol samenwerkt aan gezamenlijke doelen.)

Ontwikkelprogramma

Bewezen succesvolle aanpak

De Cedeo erkenning (waarop slechts ca. 3% van de trainingsbureaus in Nederland zich kunnen beroepen) staat borg voor kwaliteit en klanttevredenheid. Voor een toekenning van de CEDEO-erkenning dient minstens 80% van de benaderde opdrachtgevers van het opleidingsinstituut ‘tevreden tot zeer tevreden’ te zijn over de samenwerking met het betreffende instituut en de geboekte resultaten.

Kenneth Smit is wederom tot en met 2014 Cedeo gecertificeerd.

Lees meer over Cedeo

Accreditering Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA)

De Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA), de fusieorganisatie waarin het NIVRA en de NOvAA hun krachten bundelen, is de bij wet ingestelde organisatie die onder andere belast is met het bevorderen van de goede beroepsuitoefening van haar leden; registeraccountants en Accountants-Administratieconsulenten.

Kenneth Smit is geaccrediteerd bij NBA voor het toekennen van PE-punten aan accountants die onze trainingen hebben gevolgd. Wilt u meer weten over hoe onze trainingen vertaald worden naar de PE-punten? Neemt u dan contact met ons op.

Informeer mij

Waarom kiezen klanten voor Paul Claessens als ondernemer?

Abonnementsoptie

Afname opties »

Ontwikkeltrajecten kunnen op de volgende manieren worden betaald:

 • Volledige betaling vooraf aan traject
 • Betaling vooraf per module
 • Maandelijkse betaling middels 1 tot 3 jarig abonnement. Deze optie wordt aangeboden zonder extra opslag)

Informeer mij

Breed netwerk aan gespecialiseerde ondernemers

Paul heeft een breed netwerk van ondernemers die aanpalende activiteiten verrichten. Hij zal u indien dit nuttig is graag (kosteloos) met hen in contact brengen.

Doorverwijzing via Paul Claessens levert u extra gunstige voorwaarden op bij deze partijen.

Samenwerkingspartners

Geïnteresseerd in een training? Neem dan gerust contact op.

E-mail: p.claessens@kennethsmit.com

Tel: 06 – 50236574

Bel Paul: 06 – 50236574

Blog


Voorkom als verkoper aannames en vooroordelen


24 juni 2018

Geschreven door Kenneth Smit redactie, 22 juni 2018 Vooroordelen en aannames zijn moeilijk uit te roeien, ze worden in de beginfase van je leven al gecreëerd, of je dit nu leuk vindt of niet. Vanaf het moment dat je geboren wordt, kom je op de wereld zonder vooroordelen of aannames, maar door opvoeding, schoolvrienden, familie, […]

Lees meer →


Sales en Marketing: Hoe zorgen deze twee samen voor meer leads?


17 juni 2018

Geschreven door Kenneth Smit redactie, 15 juni 2018 Sales en Marketing: twee verschillende disciplines die niet zonder en niet met elkaar kunnen. Marketeers en verkopers zijn net als Bert en Ernie: ze kunnen elkaar in de haren vliegen, maar elkaar daarna ook weer omarmen. Sales kijkt bijvoorbeeld met een boos gezicht naar Marketing, omdat marketing […]

Lees meer →


5 tips voor originele marketing acties


Geschreven door Kenneth Smit redactie, 6 juni 2018 Een goede marketing actie bedenken is lastig. Je wilt origineel zijn, het moet aansluiten op je doelgroep en uiteindelijk wil je resultaat zien. Een vorm van marketing is “Guerrilla marketing”. Guerrilla marketing is een marketingtechniek waarmee met beperkte middelen de traditionele marketinginstrumenten gecombineerd worden met als doel […]

Lees meer →


Strategische Samenwerking Develor


Geschreven door Kenneth Smit redactie, 14 juni 2018  

Lees meer →


Marketing zonder sales is als een voetbalteam zonder spits


3 juni 2018

Marketing zonder sales is als een voetbalteam zonder spits 1 juni 2018 Zowel de marketingafdeling als de salesafdeling hebben één gezamenlijk doel: inkomsten genereren. Maar marketing en sales zijn niet hetzelfde. Als je het verschil niet ziet is de kans groot dat je ze verkeerd inzet en het resultaat uitblijft. Lees meer →

Lees meer →


Hallo, ik ben Paul Claessens. Sinds 2009 ondernemer bij Kenneth Smit.

Mijn bedrijf komt voort uit de behoefte om mensen te helpen bij hun persoonlijke ontwikkeling. Hiervoor gebruik ik programma’s die werkelijk bijdragen aan gewenste gedragsverandering.

De afgelopen 30 jaar zijn wij met Kenneth Smit uitgegroeid tot marktleider in het uitvoeren van praktijkgerichte vaardigheidstrainingen. Op het gebied van communicatie, management en sales.

Hiermee helpen wij mensen om succesvol te zijn in wat zij doen en rendement te behalen voor de bedrijven waar zij werkzaam zijn.
Diverse aanvullende diensten versterken dit resultaat.

Doorlopende innovatie zorgt er tenslotte voor dat onze klanten ook in de toekomst hun doelen kunnen realiseren.

Volg Paul op: linkedin-icon facebook-icon twitter icon