Bedankt

Uw bericht is succesvol verzonden.

Terug naar homepage
Bekijk onze trainingen

Je aanvraag is verstuurd

Wij geloven niet in automatische reacties, daarom zal één van onze experts je binnen twee werkdagen een persoonlijk advies sturen.

Wacht niet, maar ga alvast aan de slag

Tot die tijd hoef je niet stil te zetten, we delen graag onze kennis met je zodat je de eerste stappen richting de top zelf kunt zetten.

Interesse om partner te worden?

Laat je gegevens achter om vrijblijvend kennis te maken. Heb je een vraag of wil je graag meer informatie vul dan je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Download het benchmarkrapport 'Sales van de Toekomst’

Met de nationale benchmark Sales van de Toekomst hebben we onderzocht hoe toonaangevende ondernemingen in de snel veranderende wereld van B2B-sales succesvol kunnen blijven. Over welke nieuwe competenties moet het salesteam beschikken? En welke aanpak en tools zijn nodig om sales optimaal te ondersteunen?

Belangrijkste conclusies uit het rapport:

  • Wie als salesorganisatie klaar wil zijn voor de toekomst moet investeren in content, digitale skills en slimme tooling.
  • Koplopers in moderne verkoop zijn in staat in alle fases van de buyer journey een warme relatie op te bouwen met prospects, ook in de awareness en oriëntatiefase.