Zet koers uit naar een nieuwe top in je carrière

Word partner bij Kenneth Smit

Je hebt een mooie piek bereikt. Soms was het een steile klim, ben je her en der wat afgeweken van het pad. Maar met vallen en opstaan ben je gekomen waar je nu bent. Daar ben je trots op! Succesvol in wat je doet en op jouw terrein beheers je de fijne kneepjes van het vak.

Help organisaties naar de top met jouw ervaring

Kenneth Smit helpt als marktleider al meer dan 30 jaar medewerkers en organisaties hun weg naar succes te vinden met praktijkgerichte trainingen op maat. Als ondernemer bij Kenneth Smit en expert op jouw terrein zet je jouw ervaring in voor anderen én ben je een betrouwbare partner voor je klanten.

Leiderschap is blijven leren

Een goede ondernemer is niet alleen in staat een koers uit te stippelen, een ondernemer moet ook inspireren. Dat vraagt om persoonlijk leiderschap. Weten waar je kracht ligt en wat je valkuilen zijn, hoe je die kunt hanteren, maar bovenal: wat heb je zelf nog nodig om jouw persoonlijke toppen te bereiken. Alleen als jij groeit, kun je anderen helpen dat ook te doen. Daarom leer je bij ons continu van en met 80 andere Kenneth Smit ondernemers uit ons netwerk.

Vol vertrouwen de toekomst in

Kenneth Smit ondersteunt je bij het ontwikkelen van een personal brand, het genereren van leads en het starten van een eigen netwerk. We voorzien elke kandidaat ondernemer met didactische programma's, gebaseerd op onze 30 jaar ervaring. Zo zorgen we ervoor de je alle tools in huis hebt om goed voorbereid en zelfverzekerd te starten aan de expeditie van je leven.

Meld je nu aan voor een persoonlijk gesprek of een virtuele intake

reCAPTCHA is required.