Performance Driven Learning

Kent u ook dat gevoel ‘waar is mijn verkoop toch mee bezig?’. Zijn de acties die we op dit moment inzetten wel de juiste acties en stuur ik het sales team wel via de juiste knoppen aan? Wil je in een wereld die dagelijks onderhevig is aan veranderingen het verschil maken? Dan dienen salesmedewerkers op een andere manier vaardigheden aangeleerd te krijgen in combinatie met een stuk bewustwording van de acties die ingezet moeten worden. Kenneth Smit heeft jarenlang onderzoek gedaan naar een nieuwe methode hievoor. Met als resultaat een uniek Sales Performance Systeem genaamd SalesBoks.

Dit systeem biedt 24 uur per dag gerichte ondersteuning door middel van een dashboard, pushberichten etc. Dit heeft als resultaat directe verhoging van het rendement vanaf dag  één. Het systeem meet de specifieke KPI doelstellingen en past op basis van deze  KPI meting de oefenstof, special tasks en challenges aan.

Aangedreven vanuit 5 KPI’s

Bekijk de DEMO video van de SalesBoks app

Praktische info

Door middel van bewustwording zie je vanaf dag één de effectiviteit in de uitvoering van het werk direct stijgen. De gebruiker van SalesBoks herkent zijn eigen praktijk en wordt direct geholpen hierin succesvoller te zijn. Dit gebeurt door challenges. Deze challenges zorgen voor bewuste acties die in de praktijk nodig zijn om de gecommitte KPI’s te realiseren.  Verder wordt door middel van tasks de kwaliteit van verkoopgesprekken sterk vergroot.

Management informatie

De manager krijgt  inzicht in het geven van de nodige feedforward en kan zijn medewerkers dus directer  aansturen en begeleiden in de dagelijkse praktijk. Op basis van de KPI meting wordt samen met de trainer effectief ingesprongen op de afwijkingen en zijn de Boost trainingssessies vele malen efficiënter in te zetten. Vanuit de praktijk is  gebleken dat deze manier van werken geen windeieren zal leggen.

Aanvullende trainingsinformatie

SalesBoks wordt aangeboden in combinatie met de training Boost Your Sales in abonnementsvorm.

Zie ook al onze trainingen.

Geïnteresseerd maar wilt u meer informatie over SalesBoks en zijn faciliteiten klik dan hier.

Vraag een persoonlijke demo aan

  • Deze site wordt beschermt door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.