Performance Driven Learning

Kent u ook dat gevoel ‘waar is mijn verkoop toch mee bezig?’. Zijn de acties die we op dit moment inzetten wel de juiste acties en stuur ik het sales team wel via de juiste knoppen aan? Wil je in een wereld die dagelijks onderhevig is aan veranderingen het verschil maken? Dan dienen salesmedewerkers op een andere manier vaardigheden aangeleerd te krijgen in combinatie met een stuk bewustwording van de acties die ingezet moeten worden.

Na jarenlang onderzoek heeft Kenneth Smit een uniek Sales Performance Systeem ontwikkeld genaamd SalesBoks. Dit systeem biedt 24 uur per dag gerichte ondersteuning middels een dashboard, pushberichten etc,  met als resultaat directe verhoging van het rendement vanaf dag  één. Het systeem meet de specifieke KPI doelstellingen en past op basis van deze  KPI meting de oefenstof, special tasks en challenges aan.

Aangedreven vanuit 5 KPI’s

Bekijk de DEMO video van de SalesBoks app

Praktische info

Door middel van bewustwording zie je vanaf dag één de effectiviteit in de uitvoering van het werk direct stijgen. De gebruiker van het systeem herkent zijn eigen praktijk en wordt direct geholpen hierin succesvoller te zijn. De challenges zorgen voor bewuste acties die in de praktijk nodig zijn om de gecommitte KPI’s te realiseren.  Middels tasks wordt de kwaliteit van verkoopgesprekken sterk vergroot.

Management informatie

De manager krijgt  inzicht in het geven van de nodige feedforward en kan zijn medewerkers dus directer  aansturen en begeleiden in de dagelijkse praktijk. Op basis van de KPI meting wordt samen met de trainer effectief ingesprongen op de afwijkingen en zijn de Boost trainingssessies vele malen efficiënter in te zetten. Vanuit de praktijk is  gebleken dat deze manier van werken geen windeieren zal leggen.

Aanvullende trainingsinformatie

SalesBoks wordt aangeboden in combinatie met de training Boost Your Sales in abonnementsvorm.

Zie ook al onze trainingen.

Vraag een persoonlijke demo aan

Deze site wordt beschermt door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.