‘’Trainen doe je om aan de top te komen en om aan de top te blijven, je bepaalt je eigen succes!’’

Charles Wolf, Trainer bij Kenneth Smit

Een levensgenieter die naast hard werken juist ook voldoende tijd besteed aan andere aspecten van het leven. Genieten met een grote G van de eenvoudige momenten met gezin en vrienden. De basis is een onafhankelijk denkende en acterende geest in een vitaal lichaam. Een geboren enthousiaste motivator. Gedreven en met passie voor mijn vak weet ik mensen te ontwikkelen op basis van vaardigheden en motivatie. Een perfectionist die de verwachting van de ander probeert te overtreffen, daardoor langdurige relaties met opdrachtgevers opbouwt en deze weet te bestendigen.

Mijn competenties

Wederkerigheid en wederzijds respect zijn voor mij de uitgangspunten voor een succesvolle samenwerking. Bij mijn relaties wil ik niet als leverancier gezien worden maar als partner. Gezamenlijk werken aan gedefinieerde doelen, waarin eenieder zijn of haar verantwoordelijkheid neemt. Op basis van behaalde resultaten doorpakken en het onderscheid weten te maken ten aanzien van de concurrent.

Mijn specialiteiten

Ik werk graag samen met organisaties die bereid zijn om te investeren in de medewerkers waarbij we ze gezamenlijk naar een hoger niveau tillen. Met een bovengemiddelde interesse voor psychologie neem ik mensen mee in wie ze zijn en waar hun kracht ligt. Mijn passie en enthousiasme spelen daarin een grote rol. De overtuiging dat de mens nog altijd het grootst onderscheidend vermogen is in het behalen van (verkoop)succes maakt, dat ik al velen jaren bij vele organisaties mensen op diverse niveaus mag trainen. De kunst is om naast de groep deelnemers te staan in plaats van ertegenover. In mijn 13-jarige trainerscarrière heb ik ook internationaal een netwerk opgebouwd waarin ik vele trainingen in het Engels geef. Zowel op communicatief-, verkoop- als op managementgebied.

Mijn ervaringen

Trainen doe je niet omdat mensen iets niet goed doen, trainen doe je om mensen uiteindelijk beter te maken. Gezamenlijk met de opdrachtgever een plan maken over wat er vooraf nodig is, wat er tijdens de training van de deelnemers verwacht wordt en welke rol de organisatie zelf neemt in dit proces is elementair in het behalen van het resultaat. Ik zet mensen in hun kracht en werk vanuit hun sterke punten en help hen tijdens de training om meer rendement uit ieders persoonlijk talent te halen. Juist de diversiteit van organisaties die ik getraind heb maakt mijn vak afwisselend en interessant en zorgt ervoor dat ik nog elke dag leer en opensta voor persoonlijke ontwikkeling en verbetering.

Wilt u contact opnemen:

06-53216218
[email protected]
www.kennethsmit.com

 Bekijk mijn Linkedin profiel.