‘’The person who doesn’t make mistakes is unlikely to make anything’’

Erik van Os, Trainer bij Kenneth Smit

Ik zou hier een mooi verhaal kunnen schrijven over mijn werkervaring en wat ik heb gedaan. Veel liever heb ik het over wat ik heb geleerd in het werk én in het leven. Mijn levensmotto is “het gaat lukken”, een vrije vertaling van positief zijn en weten dat alles mogelijk is.

Mijn competenties

Ik ben zeer energiek, empathisch, klant- en resultaatgericht, ambitieus, vasthoudend en vernieuwend. Beschik over een goede zelfreflectie en ben interpersoonlijk sensitief. Ik ben creatief en vindingrijk met de nodige overtuigingskracht. Tevens weet ik de inhoud duidelijk en met gevoel voor humor over te brengen zonder te beledigen en te kwetsen waarbij ik iedereen in zijn waarde laat.

Mijn specialiteiten

Sales
Deelnemers laten ervaren wat een efficiënte en effectieve klantbenadering is aan de hand van praktijkvoorbeelden. Ik kan mijzelf goed inleven in de verschillende branches onafhankelijk van producten of diensten. Deelnemers laten ervaren hoe ze zelf van een prospect een klant kunnen maken met een structuur die bewezen is. Ik laat ze inzien wat onzin is en wat overtuigende argumenten zijn. Daarnaast laat ik deelnemers ervaren dat er meerdere wegen naar Rome leiden om de order te krijgen.

Sales management
Deelnemers laten ervaren dat het aansturen van een aantal verkopers alleen gaat werken als je ze gaat behandelen alsof ze je beste klanten zijn. Dat er ook gescoord moet worden niet omdat jij dat wilt of de baas, maar dat ze begrijpen zelf verantwoordelijk te zijn en dat ze hun verantwoording serieus nemen. Om deze prestatie goed neer te zetten kunnen ze terecht bij hun salesmanager die ze zal ondersteunen en ervoor zorgt dat er van fouten geleerd wordt met het uiteindelijke doel om van elke verkoper een zelfstandige kanjer te maken.

Mijn ervaringen

Waar ik in geloof is niet gekoppeld aan een functie of een bedrijf. Waar ik in geloof gaat over waar je naar toe wilt en misschien ook wel een beetje waar je vandaan komt. Of ik het allemaal weet? Nee, helaas. Maar ik weet wel wat nodig is om alles uit het leven te halen, hoe je kunt leren en hoe je kunt bereiken wat je jezelf ten doel gesteld hebt. Anders denken en anders doen als dat nodig is. Beslissingen nemen, fouten maken, leren en doorgaan. Iedereen is ondernemer van zijn eigen Zelf B.V.. Als ondernemer wil je groeien, in vrijheid en met slimheid volgende stappen zetten. Om beter en sneller te zijn dan anderen. Iedereen kan het, als je maar volhoudt. Ik help mensen en organisaties beter en sneller te worden. En mooier!

Wilt u contact opnemen:

06-51541309
[email protected]
www.kennethsmit.com

 Bekijk mijn Linkedin profiel.