‘’The secret of change is to focus all your energy, not on fighting the old, but on building the new (-Socrates)’’

Joost Wijbenga, Trainer bij Kenneth Smit

Welkom op mijn persoonlijke pagina. Ik ben Joost Wijbenga, in 1983 geboren en opgegroeid in de hoofdstad van Friesland; Leeuwarden. Na het behalen van mijn Bachelor’s degree aan de IVA-Driebergen Business School ben ik direct het bedrijfsleven in gegaan en heb ik mij op commercieel vlak ontwikkeld. Als ‘Key-Accountmanager – Industrie’ voor een grote oliemaatschappij ben ik trainingen voor relaties gaan organiseren welke vaak resulteerden in enorme besparingen. Vanuit het enthousiasme dat ik van mensen terugkreeg én de meerwaarde die ik kon creëren kreeg ik ontzettend veel energie. Hier is mijn passie voor het trainersvak dan ook ontstaan. Met een brede commerciële achtergrond en voorkeur voor kwaliteit was de keuze voor Kenneth Smit al snel gemaakt.

Mijn competenties

Mensen op een positieve manier zelfinzicht geven en bewustmaken dat een andere aanpak tot betere resultaten lijdt. Deelnemers zeggen onder andere het volgende over mij;

  • “Schept een goede sfeer en brengt de juiste inhoud voor mijn werk”
  • “Zeer open en goede balans tussen streng/mild, uitstekend!”
  • “Enthousiast en zeer kundig”
  • “Energiek en professioneel”

Mijn specialiteiten

Mijn specialiteit ligt op commerciële vaardigheden, daarbij verbeter ik van iedereen de prestaties die met klanten te maken heeft!

Mijn ervaringen

Kenneth Smit heeft zich een training- en ontwikkelconcept eigen gemaakt waarmee we in staat zijn een positieve en merkbare ontwikkeling van de talenten van mensen in een organisatie te realiseren. In een training dient een bepaalde mate van herhaling én ‘Top-down’ vanuit leiding de ‘juiste’ sturing te zijn. Pas dan zal een ontwikkeling 1 op 1 ook een positieve invloed hebben op de ontwikkeling en het rendement van een organisatie. Benieuwd hoe een effectief traject er uit zou kunnen zien? Daarover ga ik graag met je in gesprek.


Wilt u contact opnemen:

06-15841531
[email protected]
www.kennethsmit.com

 Bekijk mijn Linkedin profiel.