‘’Teleurstellingen bestaan niet, alleen verkeerde verwachtingen.’’

Lex Antonisse, Trainer bij Kenneth Smit

Ik ben Lex Antonisse

Door middel van training en coaching help ik mensen en organisaties hun doelen te bereiken.
Door mijn ervaring in diverse commerciële-, management- en directiefuncties kan ik mij makkelijk verplaatsen in jouw situatie en heb ik brede kennis van diverse branches.
Ik stel mezelf als doel om jou en je organisatie nog beter te maken.
Door mijn energie, creativiteit, oprechte interesse en resultaatgerichtheid kunnen we samen tot een beter resultaat komen.

Mijn competenties

Als ondernemer, trainer, coach, assessor en bedrijfsverbeteraar help ik mensen en organisaties hun doelen makkelijker en sneller te bereiken. Dit begint met een volledig besef van het gedrag van jezelf en van het gedrag van de ander. Dit geldt voor zowel individuen als teams door een gerichte aanpak en uitstekende communicatie. Mijn kerncompetentie is dat ik met andere mensen kan communiceren hoe je dit doet, zodat ze het ook in hun dagelijkse praktijk gaan toepassen en dit op lange termijn zeker stellen.

Mijn specialiteiten

Volgens mijn klanten ben ik gespecialiseerd in gedragsverandering, met name op het gebied van leiderschap, verkoop, productiviteit en teamontwikkeling. Dit doe ik door middel van praktische vaardigheidstraining en coaching. Ik ben ook een gecertificeerd assessor van verschillende SHL assessments. Daarnaast wordt mijn 35 jaar ervaring in het bedrijfsleven regelmatig gebruikt door mijn klanten om bij te dragen aan hun strategische sessies, om hen te ondersteunen in de praktische accountplanning en om management- en / of sales meetings effectiever te maken.

Mijn ervaringen

Er zijn tal van voorbeelden en metaforen in de sport.
Iedereen is het erover eens dat zonder training, herhaling en de wil om je doelen te bereiken het gewenste resultaat zal uitblijven.

Talent alleen is niet voldoende.

De ervaring leert mij dat mensen nog steeds het verschil maken. Investeren in mensen is de sleutel tot succes van de organisatie.
Bij de bedrijven die door mij getraind zijn is het verhoogde rendement direct meetbaar. Deelnemers aan de trainingen zijn zichtbaar gemotiveerd en hun betrokkenheid aan de organisatie is gegroeid.


Wilt u contact opnemen:

06-11807242
[email protected]
www.kennethsmit.com

 Bekijk mijn Linkedin profiel.