‘’Kennis is macht, vaardigheid is kracht.’’

Marcel Hoefman, Trainer bij Kenneth Smit

Senior Trainer en adviseur op de vakgebieden sales, salesleadership en prestatieverbetering. Gefascineerd door het salesvak. Auteur van twee boeken en een groot aantal artikelen op o.a. MT.nl, Verkopersonline, Consultancy.nl etc.
Getrouwd, trotse vader van twee zoons en fervent sport-, muziek- en boekenliefhebber.

Mijn competenties

Volgens mijn relaties: proactief, meedenkend, verrassend, positief confronterend, snel schakelend, kritisch, theoretische diepgang met praktische toepasbaarheid, direct, zegt wat hij denkt (ook als het niet leuk is om te horen), heeft impact, humor, discipline,  uitdagend, fanatiek, sales-ambassadeur, taalsensitief, inspirerend, verfrissend, afspraak = afspraak.
O ja: allergisch voor sales-onzin en excuusgedrag.

Mijn specialiteiten

Sales, new business, sales for non-sales zoals consultants, bankiers, adviseurs, salesleadership, gedragsverandering en prestatieverbetering.
Ontwikkelen en uitvoeren van maatwerktrajecten: eerst de vraag, de doelen én de context helder krijgen, daarna pas de (sales)methode en relevante vaardigheden selecteren. En niet andersom.

Mijn ervaringen

Als professional werkte ik in diverse sales-, management- en directiefuncties in zakelijke en financiële dienstverlening. Van multinational en corporate tot MKB en ZZP. Waar ik energie van krijg: mensen en resultaten in beweging brengen én houden.
Als trainer ben ik voornamelijk actief voor zakelijke en financiële dienstverleners en voor de sectoren ICT, techniek en hoger onderwijs. Met af en toe boeiende zijstapjes naar bijzondere organisaties of vraagstukken.

Wilt u contact opnemen:

06-54764840
[email protected]
www.kennethsmit.com

 Bekijk mijn Linkedin profiel.