‘’Je kan altijd meer dan je denkt.’’

Niels Hustings, Trainer bij Kenneth Smit

Ik help organisaties en medewerkers in het verder verbeteren van klanttevredenheid, omzet, marge, samenwerking, werkplezier en leiding geven. Dit realiseer ik middels training, coaching, assessments en persoonlijkheids- en teamanalyses. Mijn persoonlijkheid laat zich omschrijven als inspirerend, avontuurlijk, geïnteresseerd en inventief, resultaatgericht, onvermoeibaar en vriendelijk confronterend.

Voordat ik mij als zelfstandig ondernemer aansloot bij Kenneth Smit, heb ik ruim 15 jaar ervaring opgedaan in commerciële en leidinggevende functies in het bedrijfsleven. Ik weet dan ook door eigen vallen en opstaan, waar organisaties en medewerkers dagelijks voor staan en haal mijn voldoening uit het helpen van anderen om via nieuwe praktische vaardigheden en kleine gedragsveranderingen, grote resultaten te realiseren.

Mijn competenties

Deelnemers aan mijn trainingen, evalueren mij als volgt:

  • “Duidelijk, goede feedback, geeft vertrouwen”;
  • “Kundig en inspirerend, veel geleerd”;
  • “Fantastisch, geeft me het zelfvertrouwen de telefoon te pakken en ervoor te gaan”;
  • “Toegankelijk en confronterend in één”;
  • “Worth every second!”;
  • “Draait er niet omheen”;
  • “Oprechte drive om ons beter te maken, dat is gelukt!”;
  • “Man van de praktijk, zet me op scherp”;
  • “Geen trucjes of theorie, maar herkenbaar en praktijkgericht, top!”;
  • “Zorgt dat ik kritisch naar mezelf durf te kijken”.

Mijn specialiteiten

Ik help mensen in mijn trainingen snel over weerstanden heen en geef ze het vertrouwen om zich open te stellen voor verandering. Binnen een veilige leeromgeving, weet ik mensen maximaal te confronteren met eigen gedrag en op weg te helpen om met nieuwe vaardigheden hun eigen succes te vergroten. Hoe veeleisend ik daarbij ook kan zijn, van mezelf eis ik altijd het meest waardoor mijn trainingen tot in de finesses zijn voorbereid en zodanig aansluiten op de praktijk van mijn klant, dat de aangeleerde vaardigheden direct toepasbaar zijn en tot onmiddellijk resultaat leiden.

Mijn ervaringen

Vanuit de primaire behoefte om te overleven, zijn mensen vaak geneigd onder het maaiveld te blijven. We vinden comfort in veilig gedrag en voorkomen daarmee vervelend geachte ervaringen als afwijzing en falen. Een goed gesprek voelt immers prettiger dan vol voor de winst gaan en het risico lopen op een tegendoelpunt. Het is echter mijn ervaring dat wanneer je geholpen wordt om te DOEN, je die beperkende overtuigingen langzaam kan afbreken en deze inruilt voor meer zelfvertrouwen en succes. Dit leidt tot meer tevreden klanten en medewerkers, hogere omzetten en marges en tot nog meer plezier in je werk. Het is mijn uitdaging en voldoening om dat samen te realiseren.

 

Je kan altijd meer dan je denkt. Je hebt alleen soms iemand nodig die je de juiste vraag stelt, eens een andere deur opent of je over de drempel de goede richting in helpt. Wanneer je open staat om kritisch naar je eigen gedrag te kijken, bereid bent om nieuwe vaardigheden uit te proberen en met vallen en opstaan durft te leren, garandeer ik je dat ik je help nog succesvoller te worden!

Wilt u contact opnemen:

06-10833026
[email protected]
www.kennethsmit.com

 Bekijk mijn Linkedin profiel.