‘’Waarom heeft een mens 2 oren en 1 mond, om 2 keer zoveel te luisteren dan te praten.’’

Paul Beelen, Trainer bij Kenneth Smit

Na een opleiding Commerciële Economie en studie Bedrijfskunde ben ik, voordat ik mij in 2011 aansloot bij Kenneth Smit, tijdens mijn carrière met name actief geweest in verschillende sales-, management- en directiefuncties binnen (inter-) nationaal opererende organisaties.

Al deze opgedane ervaringen en kennis neem ik dagelijks mee en zet ik in ten faveure van mijn klanten, relaties.

Met o.a. een topsportverleden is de basis gelegd voor een mij kenmerkende drive en sterke wil om succesvol te zijn, succesvol binnen mijn eigen trainingspraktijk, maar bovenal van waarde te zijn voor mijn klanten. Hen laten floreren, hen beter laten worden, dat is mijn passie.

In mijn vrije tijd mag ik graag fitnessen, nu en dan een rondje golf lopen en skiën.

Mijn competenties

Met mijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven ben ik in staat alles in een breder perspectief te plaatsen.  Als trainer, motiverende inspirator zorg ik voor verbinding, stimuleer en inspireer ik deelnemers, ongeacht hun niveau, kennis of functie, om te ervaren dat er meer mogelijk is. Dit alles met een vleugje humor. Een vleugje humor kan het spreekwoordelijke ‘’bindmiddel’’ zijn om in onwennige situaties je veilig te voelen, te leren, te ervaren dat een andere manier, meer succes kan opleveren.

Ik ben niet tevreden als deelnemers zeggen, ik heb een leuke dag gehad. Ik ben pas tevreden als ze zeggen, ik heb echt iets geleerd, het werkt echt, ik heb een nieuwe klant, ik heb een goed sturingsgesprek gevoerd, als team zijn we succesvoller e.d.

Mijn specialiteiten

Gezien mijn achtergrond en arbeidsverleden kan ik in zeer uiteenlopende branches de koppeling leggen tussen de dagelijkse praktijk van de deelnemers en hetgeen we dan trainen. Ik train met name in Nederland, België en veel in de Duitstalige landen. (C1-C2 niveau Duitse taal)

Misschien beter, wat zeggen opdrachtgevers over mij?

  • Paul kenmerkt zich door een open, praktische en daadkrachtige aanpak. Uitdagend, faciliterend en verbindend maar ook met focus op jezelf.
  • De wijze van trainen was inspirerend, interactief, opbouwend en professioneel.
  • Er kreiert eine offene und interaktive Atmosphäre als Coach, die sehr zielführend auch die größten Zweifler dazu bringt in Teamwork, Rollenspiele und Kommunikationen einzusteigen und sich aktiv gewinnbringend ins Training einzubringen.
  • Das Training war auf Deutsch und Paul ist hier mit exzellenten Sprachkenntnissen unterwegs

Mijn ervaringen

Mijn werkwijze kenschetst zich door passie in hetgeen ik doe en creativiteit, creatief in denken, doen en handelen. Creativiteit die terug te vinden is in mijn aanpak, trainingen, coaching en workshops.

De ervaring leert dat deze manier van werken aansluit bij de wensen en behoeften van de opdrachtgevers en deelnemers.

Ik heb moeite met, kan niet! Juist dan ga ik graag de uitdaging aan. Mijn persoonlijke ervaring is dat, als we onszelf kwetsbaar durven op te stellen, de afslag naar succes al snel genomen is!

Wilt u contact opnemen:

06-51039393
[email protected]
www.kennethsmit.com

 Bekijk mijn Linkedin profiel.