‘’Wie stopt met beter worden, houdt op met goed te zijn!’’

Peter Paul van Maasakkers, Trainer bij Kenneth Smit

Na een technisch commerciële opleiding ben ik midden jaren negentig in de verkoop gestapt bij een klein bedrijf en dit samen uitgebouwd tot een internationale speler van formaat. Gedurende mijn lange loopbaan bij dit bedrijf heb ik het genoegen gehad om mezelf steeds te kunnen verbeteren door het volgen van diverse opleidingen en trainingen. Daar is ook mijn passie ontstaan om mensen en bedrijven te helpen met het realiseren van hun doelstellingen. Als logisch vervolg ben ik in 2012 gestart als zelfstandig ondernemer en trainer.  Daarnaast ben ik trotse vader van 2 kinderen en zie ook daar vaak parallellen in de sturende gesprekken om een helpende hand te bieden.

Mijn competenties

Klanten typeren mij als een rustige persoonlijkheid, vindingrijk, sociaal en vol initiatief. Mijn kracht ligt in het actief luisteren en het vertalen van ideeën naar concrete actieplannen die praktisch en realiseerbaar zijn.

Wat zeggen deelnemers over mij;

  • “Duidelijk, vlot en vakkundig”
  • “Professioneel, veel kennis en kan goed overbrengen”
  • “Inspirerend, leerzaam, toegankelijk”
  • “Kent het bedrijf en heeft een goed inlevingsvermogen”
  • “Positief, zeer gericht op de praktijk met goede voorbeelden”
  • “Kundig en uitdagend”

Mijn specialiteiten

Met de persoonlijkheidsprofielen van Insights Discovery en de prestatie verbeter programma’s van Kenneth Smit kan ik er samen met jou voor zorgen dat je met meer inzicht meer plezier en minder werkdruk meer resultaat kunt boeken. Dit doe ik, vol enthousiasme, op een creatieve en no-nonsense manier met een vleugje humor. De trainingen die ik verzorg kenmerken zich tot erg praktijkgericht en direct toepasbaar. Het gaat er niet om of je het weet of kunt maar hoe goed je erin bent en het daadwerkelijk toepast in de praktijk.

Mijn ervaringen

Vanuit mijn technische en commerciële achtergrond geef ik praktijkgerichte vaardigheidstrainingen en coaching met direct resultaat voor jou én voor de organisatie. Dit doe ik voornamelijk op het gebied van verkoop en teamontwikkeling. Zelf heb ik tijdens mijn carrière de enorme impact van deze trainingen persoonlijk ervaren, als deelnemer maar ook als manager van teams. Ook nu ervaar ik dagelijks dat het zelfvertrouwen van de mensen met wie ik aan de slag ga enorm toeneemt en dat zij aantoonbaar succesvoller zijn. Want, wie stopt met beter worden, houdt op met goed te zijn. Heb jij interesse om een steeds betere versie van jezelf te worden? Laat dan snel wat van je horen, ik spreek en help je graag!

 

Wilt u contact opnemen:

06-45457042
[email protected]
www.kennethsmit.com

 Bekijk mijn Linkedin profiel.