‘’1. Het is de druppel die de steen uitholt (niet de hoosbui)! 2. Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden. 3. Duur? Hoezo duur? Spijt is pas duur!’’

Rene Luining, Trainer bij Kenneth Smit

Ik ben René Luining, 65 jaar, getrouwd met Annelies en vader van inmiddels 2 volwassen kinderen, opa van (bijna) 3 kleinkinderen en al mijn hele leven trainer. Aanvankelijk, na mijn opleiding op de Academie voor Lichamelijke Opvoeding te Tilburg, in de sport (voetbal en atletiek) en later als trainer bij Kenneth Smit.
Intussen doe ik dat al weer 17 jaar en geniet nog steeds van elke dag dat ik hiermee bezig ben. In mijn vrije tijd mag ik graag golfen, reizen, sporten en lezen.

Mijn competenties

Ik ben een veelzijdige trainer die zowel alle Salestrainingen beheerst en ook voor de Management- en Directietrainingen kan worden ingezet.
Daarnaast ben ik practitioner voor Insights Discovery, gecertificeerd afnemer van Assessments (zowel Sales als Management) en heb een Opleiding Provocatief Coachen gevolgd.
Vraag me niet wat ik het liefste doe, want dan moet ik heel lang nadenken.

Mijn specialiteiten

Zijn vooral gericht om het optimale uit (Management) Teams te halen. Graag maak ik daarbij gebruik van de theorie van Patrick Lencioni.
Een begrip als Collectieve Ambitie ligt mij nader aan het hart dan een Teamdoel.

Mijn ervaringen

In vrijwel alle branches en grootte van organisaties. Vooral internationaal georiënteerde bedrijven spreken mij aan. In het buitenland ben ik o.a. actief geweest in Mexico, Frankrijk, Kenia en Brazilië.

Wilt u contact opnemen:

06-21512150
[email protected]
www.kennethsmit.com

 Bekijk mijn Linkedin profiel.