‘’Als je de richting van de wind niet kunt veranderen, verander dan de stand van je zeilen" "H. Jackson Brown jr., auteur’’

Taco de Boer, Trainer bij Kenneth Smit

Mijn naam is Taco de Boer en woon samen met mijn vrouw in het jongste dorp van Nederland, namelijk Zeewolde. Samen hebben wij twee kinderen, deze zijn allebei ondertussen het huis uit en druk met het opbouwen van een mooie toekomst. Naast mijn gezin en onderneming heb ik ook een passie voor zeilsport. Als wedstrijdofficial ben ik dan ook veel op het water te vinden. Voor mij een manier om letterlijk uit te waaien. Het dynamische spel van wind en water maakt het een uitdaging om met het team perfecte voorwaarden te scheppen zodat deelnemers een optimale strijd kunnen aangaan. Daar zit ook een link naar mijn professionele bestaan, als trainer, coach en ondernemer weet ik dat verandering van omstandigheden het beste als constante kunnen worden aangegaan, dan komt het nooit als een verrassing! Succes draait om “mindset” en de wil om te winnen.

 

Mijn competenties en specialiteiten

Mijn professionele loopbaan begint in de jaren negentig als Office Manager, Account Manager naar Sales Manager en tot slot als laatste rol in dienstverband als Sales Director. Ik heb in diverse leidinggevende commerciële posities gewerkt bij bekende internationale ondernemingen en mij gespecialiseerd in:

  • Sales
  • (trade) Marketing
  • CRM
  • Verandermanagement
  • Leiderschap
  • Teamontwikkeling

Ervaringen

Deze ervaring en expertise zet ik nu graag in voor ondernemingen en medewerkers die het belang zien van een frisse kijk op zaken en verandering durven aan te gaan.

Ik ben een daadkrachtige verbinder en organisator. Ik geloof in de kracht van samenwerking en het bundelen van talenten om zo het beste uit de mens, teams en organisaties te halen. Ik stel mezelf daarbij dienstbaar op maar met een volledige focus op het resultaat. Mijn visie is dat het management de juiste lijnen dient uit zetten maar dat medewerkers de werkelijke waarde in een onderneming creëren.

Ben je benieuwd naar wat ik voor jou, je team en/of organisatie kan betekenen? Bel of mail gelijk, dan gaan we in gesprek!

 

Wilt u contact opnemen:

 06-52482177
 [email protected]
 www.kennethsmit.com

 Bekijk mijn Linkedin profiel.