‘’Waarom binnen je comfortzone blijven als daarbuiten veel meer te beleven valt!’’

Thamar Pessel-Hekman, Trainer bij Kenneth Smit

Als ondernemer en trainer bij Kenneth Smit zit ik helemaal op mijn plek. Met mijn enthousiasme en doorzettingsvermogen lukt het mij om mensen te stimuleren en te motiveren om nieuwe vaardigheden aan te leren en in de praktijk toe te passen. Ik doe dit op een soms confronterende manier maar wel altijd met veel humor. Vertrouwen in een trainer vind ik heel belangrijk. Deelnemers moeten fouten durven maken, hierdoor halen ze namelijk het beste in zichzelf naar boven. Fouten maken is de enige kans om echt goed te worden.

Mijn competenties

Mijn kerncompetenties zijn: enthousiast, vastberaden, doorzettingsvermogen, samenwerken, klantgericht en resultaatgericht.

Mijn specialiteiten

Het trainen en coachen van veel verschillende type medewerkers binnen verschillende afdelingen van een bedrijf en het verbeteren van de samenwerking tussen verschillende afdelingen.

Mijn ervaringen

Door mijn ruim 20 jaar saleservaring in de IT-branche kan ik me goed inleven in zowel het bedrijf als de medewerker. Ik begrijp waar de ontwikkelpunten zitten en vertaal dit naar een passende training op maat! Hierdoor herkent de deelnemer zichzelf heel erg en kan hij het geleerde de volgende dag ook echt in de praktijk brengen.

Wilt u contact opnemen:

06-38372439
[email protected]
www.kennethsmit.com

 Bekijk mijn Linkedin profiel.