‘’Je gedrag: daar ben je zelf verantwoordelijk voor, 'je bewustzijn' vergroten en blijven ontwikkelen is een slimme keuze.’’

Tom Hellemans, Trainer bij Kenneth Smit

Tom Hellemans

Na een boeiende en leerrijke carrière zowel in sales- en managementfuncties bij diverse (internationale) organisaties, in 1999 ondernemer geworden en als trainer/coach verbonden aan Kenneth Smit.
Ik hou van uitdaging, weet anderen positief te beïnvloeden en haal mijn energie uit het blijven ontwikkelen van mensen en mezelf. Ik word extra gemotiveerd in een (internationale) omgeving waar de inzet hoog is, waar mensen passie hebben voor hun vak en graag nieuwe inzichten opdoen en vaardigheden willen leren.

Mijn competenties

Gedreven en prestatiegericht. Leergierig en nieuwsgierig. Luisterend oor, inleven en aanpassen om te komen tot de juiste aanpak en adviezen. Strategisch meedenken en kritische vragen stellen.

Mijn specialiteiten

Spar graag met management en directie om de organisatie en de mensen naar het volgende level te brengen. Werk graag met mensen om ze te helpen groeien op elk niveau van een organisatie. Het analyseren van het potentieel en het huidige niveau door middel van ontwikkel assessments voor Sales en Management.

Het ontwikkelen en uitvoeren van trainings- en coachingprogramma’s op de volgende gebieden:

  • Sales en (key) accountmanagement
  • Dealer management
  • Inkoop
  • Persoonlijke effectiviteit en teamontwikkeling
  • Leiderschap ontwikkeling: van operationeel leiding gevende – directeuren

Mijn ervaringen

B2b omgeving in de volgende sectoren: FMCG, agri, bouw, machinebouw (groot)handel, chemie, logistiek, metaal, automatisering, ICT, security, toegangstechniek, koel- en verwarmingsindustrie, verpakking en display branche.

Wilt u contact opnemen:

06-42298546
[email protected]
www.kennethsmit.com

 Bekijk mijn Linkedin profiel.