‘’Krachtig communiceren is jezelf kunnen aanpassen zonder je identiteit te verliezen’’

Willem Reedijk, Trainer bij Kenneth Smit

Mijn naam is Willem Reedijk, ik ben vader van Marissa, Tim en Roel. Mijn kinderen zien opgroeien tijdens het uitvoeren van hun passies is één van de dingen die mij veel energie kunnen geven. Ooit afgestudeerd als Agrarisch Bedrijfskundige heb ik gewerkt in de agrarische en petrochemische markt, als verkoper en als salesmanager.
Ruim 22 jaar geleden heb ik mij aangesloten als trainer/coach bij Kenneth Smit. En na al die jaren vind ik het trainen en coachen van mensen nog steeds geweldig om te doen. De energie die ik daarin steek, komt meestal dubbel en dwars terug. Het geeft mij evenveel plezier als motorrijden en vliegvissen.

Mijn competenties

Als trainer/coach wil ik mijn klanten ondersteunen op zoveel mogelijk gebieden, zolang ik de toegevoegde waarde echt kan waarmaken. Nee zeggen tegen een opdrachtgever, is soms beter voor het uiteindelijke resultaat voor de klant en dan ook voor mij.
Ik ben Sales- en managementtrainer, coach, sales en management assessor en Insights Discovery practitioner. Met dit brede palet aan kennis en kunde ben ik mijn relaties graag van dienst.

Mijn specialiteiten

Naast de kennis en vaardigheden, noodzakelijk om een goede trainer/coach te zijn, dichten mijn deelnemers en klanten mij de volgende specialiteiten toe; Willem is iemand die met gevoel voor de mens tegenover hem, in staat is om ook meer sceptische deelnemers, uiteindelijk enthousiast te laten deelnemen. Daarbij valt met name zijn geduld op. Verder leeft hij zich sterk in, in de markt en werkomgeving van de deelnemers, waardoor alle besproken kennis en getrainde vaardigheden direct toepasbaar zijn in hun praktijk.

Mijn ervaring

Ik heb trainingen verzorgd in de petrochemie, uitzendwereld, research, automatisering, detaillisten, kapitaalgoederen, financiële markten en logistiek, zowel wegtransport als scheepvaart.

Wilt u contact opnemen:

06-53590729
[email protected]
www.kennethsmit.com

 Bekijk mijn Linkedin profiel.