Opfris- en verdiepingstraining Sales

Ben jij al onbewust bekwaam?

Deze training is speciaal ontwikkeld voor iedereen die eerder door Kenneth Smit getraind is (minimaal de eerste 7 of 8 dagen van het traject Commerciële vaardigheden / Expert in Sales) te weten:

  • Commerciële Vaardigheden (3 dagen) of Expert in Sales Basics (2×2 dagen).
  • Commerciële Vaardigheden of Expert in Sales – Follow Up I: De Prijs Verkopen (2 dagen).
  • Commerciële Vaardigheden of Expert in Sales – Follow Up II: Omgekeerd Verkopen (2 dagen).
Onderwerpen

Door deelname aan de eerdere Kenneth Smit trainingen zijn nieuwe vaardigheden aangeleerd, tijdens deze ‘opfristraining’ word je stevig aan de tand gevoeld op basis van de inmiddels nieuwe gewoontes die je jezelf eigen hebt gemaakt.

Het doel van deze training is dan ook om jezelf te toetsen! In hoeverre ben je inmiddels ‘onbewust – bekwaam’ geworden? Haal je wel voldoende rendement uit de eerder gedane investering?
Je wordt op scherp gezet! De training is volledig gericht op het oefenen van praktijksituaties en zorgt ervoor dat je weer het optimale uit elke situatie gaat halen.

  • Tijdens alle rollenspelen wordt specifiek gelet op hoe je overkomt bij je gesprekspartner, de trainer daagt je uit om de reeds bekende technieken op een volledig natuurlijke manier in te zetten waardoor de gesprekken zowel doelgericht als prettig verlopen.
  • Naast het ‘terughalen’ van de eerder behandelde hoofdonderwerpen wordt de inhoud mede bepaald aan de hand van de door jou vooraf aangeleverde praktijksituaties. Dit houdt in dat de training zeer praktijkgericht is waarbij je kunt oefenen met persoonlijke en actuele zaken.
Module structuur

Deze training wordt als één geheel aangeboden.

Meer weten over onze Methodiek?

Onze trainers helpen je aan meer informatie en bij het maken van de juiste keuze.

Informatie aanvragen
Informatie aanvragen

Onze trainers helpen je aan meer informatie en bij het maken van de juiste keuze.

Informatie aanvragen
Opfris-en-verdiepings
Praktische informatie
Gerelateerde training(en)

Kijk hier voor alle verkooptrainingen.