Kelly Zijlmans

Geschreven door Kenneth Smit redactie, 10-05-2009
NaamKelly Zijlmans
WoonplaatsZoetermeer
Leeftijd25
Iedere maand ontwikkelen honderden mensen hun vaardigheden onder begeleiding van hun eigen Kenneth Smit Trainer. Uit deze groep van deelnemers selecteren onze trainers iedere maand opnieuw een persoon die zichzelf “Verkoper van de maand” mag noemen. Deze maand is dat Kelly Zijlmans geworden!
Kelly Zijlmand

Functie:
Hoofd Sales & Events BurgGolf Zoetermeer

Welke trainingen heb je gevolgd?
“De training Commerciële Vaardigheden en de follow-up trainingen De Prijs Verkopen, Omgekeerd Verkopen en Return on Investment. Allemaal in de 7,5 jaar die ik werk bij BurgGolf. In verband met mijn nieuwe functie als Hoofd Sales & Events heb ik ook de training Management & Leidinggeven gevolgd.”

Waarom juist Kenneth Smit?
“Dat is een beslissing geweest van de directie van BurgGolf. De hele commerciële en leidinggevende staf van BurgGolf wordt getraind door Kenneth Smit. Ik sta elke keer verbaasd hoeveel je op zo’n dag kunt leren. Niet alleen van de trainer, maar ook van de interactie met de andere deelnemers. De coaching is ook heel goed. Het is heel prettig dat je tussentijds bij de trainer met je problemen terecht kunt.”

Auto?
“Ik houd het voorlopig bij mijn eigen Volkswagen Polo.”

Grootste liefde?
“Leuke vraag. Ik ben erg begaan met mensen en houd ontzettend van gezelligheid. Ik ben niet zo’n sporter. Net als de bakker die geen taartjes eet, golfde ik tot voor kort eigenlijk veel te weinig. Daar ben ik nu toch mee begonnen. En ik vind het heerlijk!”

Altijd al verkoop geambieerd?
“Niet echt. Ik ben wel heel servicegericht en vind het leuk om mensen te helpen bij het maken van de juiste keuze. Verkopen is nooit mijn droom geweest, maar nu ik er middenin zit, vind ik het steeds leuker. Het leuke van BurgGolf is dat je zelf de contactpersoon blijft voor klanten. Het is geen sales waarbij je enkel mensen binnen haalt en daarna overdraagt, maar je bouwt echt een relatie op.”

Wat is je grootste commerciële succes?
“Ik ben dit jaar gepromoveerd tot Hoofd van de afdeling Sales & Events. Dat was een mooie stap. Het gaat erg goed. Afgelopen zomer had ik m’n verkooptargets voor dit jaar al binnen. En het gaat nog steeds prima. Daar ben ik erg blij mee.”

Wat is je grootste commerciële teleurstelling?
Ik praat nooit over teleurstellingen. Ik heb het liever over uitdagingen. Natuurlijk gaat er wel eens iets mis. Maar dat is altijd een hele goede reden om het de volgende keer nog beter te doen!”