Santa Claus

Geschreven door Kenneth Smit redactie, 06-12-2012
NaamSanta Claus
WoonplaatsRovaniemi, Finland
Leeftijd?
Iedere maand ontwikkelen honderden mensen hun vaardigheden onder begeleiding van hun eigen Kenneth Smit Trainer. Uit deze groep van deelnemers selecteren onze trainers iedere maand opnieuw een persoon die zichzelf “Verkoper van de maand” mag noemen. Deze maand is dat Santa Claus geworden!
Santa Claus

Functie?: “Medewerker Buitendienst bij Korvantunturi.”

Welke trainingen heeft u gevolgd?: “Met een Spaanse collega heb ik de training Presentatievaardigheden gevolgd. Elk jaar in november doen we samen ook de traditionele Opfris- en verdiepingstraining Sales.”

Wat heeft u tot nu toe geleerd?: “Hoe groter de crisis, hoe hoger de omzet.”

Hoe staat het met uw carrière?: “Het gaat lekker. Ik word steeds populairder in Nederland. Vorig jaar was mijn omzet voor het eerst hoger dan die van mijn Spaanse collega. Da’s toch lekker.”

Auto?: “Auto? Zeg maar gerust een slee!”

Grootste liefde?:” Ik hou van Dashe,  Dancer, Prancer, Vixen, Comet, Cupid, Donner en Blitzen.  Maar m’n grootste liefde? Dat is toch echt Rudolph.”

Grootste commerciële succes?: “Dat komt eraan. Dit jaar wordt er naar verwachting meer dan 790 miljoen euro extra uitgegeven met kerst. Dat is 5 miljoen harde neuro’s meer dan het vorige record uit 2010. Ik begrijp niks van al die ophef over de crisis.“

Altijd al verkoop geambieerd?: “Ja hoor, heerlijk! Ik ben een geboren buitendienstman.”

Plannen voor de toekomst?: “Doorgaan! Ho Ho Hooooo!”