Training

Verkooptraining

Salesmensen vormen de kern voor succes. Logisch dat je het maximale uit jouw organisatie en het salesteam wilt halen. Kenneth Smit vormt de schakel.

Communicatietraining

communicatietrainingen

Wie namens jouw organisatie met anderen communiceert, bepaalt voor een groot deel het imago. Kenneth Smit reikt jouw mensen de juiste tools aan voor heldere en effectieve communicatie.

Managementtraining

Gedragspatronen doorbreken en het uitbouwen van nieuwe coachingsvaardigheden zorgen ervoor dat iedere manager op basis van kennis en gevoel zijn medewerkers stimuleert en motiveert.

NBA geaccrediteerd

Kenneth Smit is geaccrediteerd bij NBA voor het toekennen van PE-uren aan accountants die onze trainingen hebben gevolgd.

De NBA (Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants) helpt registeraccountants, accountants en administratieconsulenten hun cruciale rol in de maatschappij te vervullen, nu en in de toekomst.

Meer informatie over hoe onze trainingen vertaald worden naar de PE-uren.

Wij helpen jou de juiste training te kiezen

Heb jij een tekort aan specifieke kennis of vaardigheden binnen jouw organisatie? Of heb je moeite om vast te stellen welke training het best past bij een specifieke vraag? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag!