Managementtrainingen

Draait het om leiderschap of leidinggeven?

Bij een managementtraining wordt aangeleerd gedrag doorbroken en ligt de nadruk op het uitbouwen van nieuwe coachingsvaardigheden voor managers. Er is keuze uit een aantal managementtrainingen met eigen accenten wat betreft niveau, branche en de specifieke cultuur van de organisatie.

Voor een optimaal effect van de managementtrainingen is het van belang dat deelnemers zich kwetsbaar durven opstellen en daadwerkelijk de confrontatie met zichzelf willen aangaan.

Sales Management

In de training Sales Management worden alle elementen behandeld waar een hedendaagse salesmanager mee te maken krijgt. Met behulp van rollenspellen, praktijkcases en theorie kun je resultaten meteen toepassen in de praktijk.

meer info
Inspirerend leiderschap voor Directie en Hoger Management

Tijdens de vele contacten met directeur/eigenaren en topmanagers van kleinere en middelgrote bedrijven blijkt telkens weer dat er een groeiende behoefte is aan persoonlijke bewustwording, reflectie, kennisuitwisseling en vaardigheidsontwikkeling om te komen tot ‘Inspirerend Leiderschap’.

meer info
Time Management

Hoe deel ik mijn dag in om een optimaal rendement te behalen? Deze vraag staat centraal in de training Time Management. Je kunt er direct mee aan de slag en levert daarmee een extra bijdrage aan het bedrijfsresultaat.

meer info
Management en Leidinggeven
(4 x 2-daags)

Succes hangt voor een belangrijk deel af van de mate waarin het management onderkent dat de medewerkers het belangrijkste kapitaal van de onderneming zijn. Het 8-daagse trainingstraject omvat alle essentiele elementen voor het middle management.

meer info
Management en Leidinggeven
(2 x 2-daags)

Succes hangt voor een belangrijk deel af van de mate waarin het management onderkent dat de medewerkers het belangrijkste kapitaal van de onderneming zijn. Het 2×2-daagse trainingstraject legt de basis voor het middle management.

meer info
Follow-up Management en leidinggeven (dag 5 t/m 8)

In de follow-up van Management en leidinggeven leer je vaardigheden voor het succesvol managen van medewerkers.  Praktische vaardigheden op het gebied van coaching en communicatie spelen in deze training een grote rol.

meer info
Opfristraining Management

Tijdens deze “opfristraining” word je stevig aan de tand gevoeld op basis van de inmiddels nieuwe gewoontes die je jezelf eigen hebt gemaakt.

meer info
Functionerings-en Beoordelingsgesprekken

Waar komen specifieke gedragingen vandaan? Wat is het verschil tussen manipuleren en motiveren? In deze training worden deze en andere vraagstukken beantwoord. De juiste tools worden meegegeven om zulke gesprekken op de juiste manier aan te pakken.

meer info
Selecteren kun je Leren

Leer door het “natuurlijke” masker van een kandidaat heen te kijken. Je krijgt gesprekstechnieken aangereikt om te doorzien wie er echt tegenover je zit, zodat je een onderbouwd oordeel kunt geven.

meer info
Team Development

Hoe houdt een manager zijn organisatie vitaal, ook als zich ingrijpende veranderingen aandienen? De maatwerktraining Team Development leert managers via praktijkgerichte methodes een doelgericht team in stand te houden.

meer info
Train de Trainer

De training Train de Trainer is bedoeld voor managers die getrainde medewerkers optimaal willen begeleiden tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Dit zorgt voor borging van de gedragsverandering bij de medewerkers.

meer info
Discussie- en Vergadertechnieken

Discussies en vergaderingen zijn belangrijke onderdelen van het besluitvormingsproces, maar verlopen niet altijd zoals je wilt. De benodigde vaardigheden worden aangescherpt in de training Discussie- en Vergadertechnieken.

meer info
Persoonlijke vaardigheden voor bedrijfsopvolgers

Heel wat zonen en dochters nemen na jaren het bedrijf van hun vader of moeder over. Ben jij de kroonprins- of prinses van jouw familiebedrijf en is troonopvolging jouw missie?

meer info