Boost Your Sales

Jouw dagelijkse portie verkoopvitamine

Wil je in een wereld die dagelijks onderhevig is aan veranderingen het verschil maken? Dan dienen salesmedewerkers op een andere manier vaardigheden aangeleerd te krijgen in combinatie met een stuk bewustwording van de acties die ingezet moeten worden. Hiervoor is de training Boost Your Sales ontwikkeld.

In deze training wordt, naast de basic skills en de 21th century skills, in het eerste jaar gewerkt met een 6-tal korte halfdaagse vaardigheidsinjecties (Boost sessies) en 10 korte halfdaagse sessies in het tweede jaar. Door deze training zullen deelnemers vele malen sneller in staat zijn de juiste aangeleerde technieken in te zetten in de dagelijkse praktijk. Hierdoor ontstaan tijdens het salesproces sneller kansen om opdrachten te scoren.

Onderwerpen in Boost Your Sales

In de Kick-off sessie en tijdens de halfdaagse Boostsessies worden de volgende onderwerpen behandeld:

 • Weet waar je staat deel I en II
 • Bezwaartechnieken
 • Vraagtechnieken
 • Klantentypes
 • Behoefte- en probleemanalyses
 • Geven van de juiste presentaties
 • Argumenteren
 • Verdiepings- en afsluittechnieken, bestaande uit o.a.:

–  Hoe om te gaan met korting; doel: met behoud van marge afsluiten!
–  Hoe om te gaan met offertes; doel: uitstel/afstel voorkomen en een hogere conversie bereiken.
–  Hoe om te gaan met beïnvloeders in een traject; doel: juiste DMU in kaart brengen.

Methodiek

Boost Your Sales bestaat uit een 2-daagse Kick-off sessie, gevolgd door een 6-tal Boostsessies door het jaar heen. Deze zorgen ervoor dat de dagelijkse praktijk van de verkoper regelmatig geëvalueerd wordt. Hierdoor kan op de specifieke deelonderwerpen verder worden getraind middels rollenspelen, workshops en digitale content en wordt voortdurend ingescand op de totale verkoopcyclus. Verder wordt de medewerker gedurende het hele jaar op deze manier bijgestuurd ten opzichte van de in de praktijk te realiseren resultaten. Op deze manier ontstaat er een zeer hoge effectiviteit en is het mogelijk een duidelijk verband aan te wijzen tussen de performance in de praktijk en de performance binnen de training.

Salesboks

Binnen het Boost Your Sales pakket valt ons online leerplatform SalesBoks. Dit houd in dat u 24/7 toegang heeft tot gerichte ondersteuning in uw ontwikkeling.

 • 2 daagse kick-off sessie gevolgd door een 6-tal boostsessies in het eerste jaar en 10 korte half daagse sessies in het tweede jaar.
 • Incompany / Open Training
 • Maximaal 8, minimaal 6 deelnemers.
 • MBO/HBO niveau en hoger. Deze training vereist geen deelname aan (een) hieraan voorafgaande training(en).
 • Incl. digitaal leerplatform SalesBoks.

* Minimale looptijd is 12 maanden.

€ 287,50 p.p.p.m. (excl. BTW)

Trainingsdata overzicht

Boeken is alleen mogelijk voor bedrijven. Bent u particulier? Neem dan contact met ons op, telefoonnummer +31 40 251 1337.

Boost Your Sales

Wil je in een wereld die dagelijks onderhevig is aan veranderingen het verschil maken? Dan dienen salesmedewerkers op een andere manier vaardigheden aangeleerd te krijgen in combinatie met een stuk bewustwording van de acties die ingezet moeten worden. Hiervoor is de training Boost Your Sales ontwikkeld.

Vraag informatie aan
Merel Roelofsen

Samen met Jack Jobing van Kenneth Smit ga ik op bezoek bij het management van de verschillende deelbedrijven van Strukton Civiel.

Binnen Strukton Civiel is ervoor gekozen de commerciële organisatie sterker neer te zetten. Dit vraagt natuurlijk ook iets van onze medewerkers.

De training door Kenneth Smit levert ons, mijn inziens, meer bewustwording op bij de medewerkers die te maken hebben met commerciële daadkracht. Door de training worden klantgesprekken beter voorbereid.

Merel Roelofsen / Opleidingscoördinator bij Strukton Civiel

Een waardevolle vergroting van vaardigheden en kennis

Met onze producten zorgen we ervoor dat bij onze klanten de processen efficiënter werken of überhaupt mogelijk worden. In feite bieden we dus geen producten maar oplossingen aan.

In de Kenneth Smit training hebben onze verkopers (m/v) onder meer geleerd om de behoefte van de klant te inventariseren en deze vervolgens te overtuigen van de individuele voordelen die de USHIO oplossingen hen bieden.

Een grote rol hierin speelt Charles Wolf, een trainer met niet alleen veel ervaring maar ook een groot hart. Onze medewerkers ervaren de training dan ook niet als een verplichting maar als een waardevolle vergroting van hun vaardigheden en kennis.

Nils Büker / Senior Director bij USHIO

Wij hebben ons doel bereikt; individuele leerpaden zijn helder geworden, de basis voor verdere team-ontwikkeling is gelegd.

Daarnaast zijn we vaardig geworden in het toepassen van de verschillende door trainers Erik van den Akker en Frank van der Tas gedeelde inzichten.

Frank van Dooremolen / Partner bij McCoy & Partners