Verkooptrainingen

Op zoek naar nieuwe business of bestaande relaties uitbouwen?

Jij bent continu op zoek naar kansen om jouw business uit te breiden, of het nu gaat om de uitbouw van bestaande klanten of het verwerven van nieuwe klanten. Kenneth Smit helpt jou graag bij de uitvoering hiervan. Vanaf het eerste contact tot en met het onderhouden van een duurzame relatie met de klant verzorgt Kenneth Smit ontwikkeltrajecten op maat die jouw sales- en accountmanagement op scherp zetten.

Telefonische Acquisitie

Het eerste contact met een prospect is vaak via de telefoon. Tijdens de training leer je hoe je contactbezwaren omzeilt en hoe je makkelijker tot een afspraak komt.

Meer info
Expert in Sales Basics

Leer structuur aan te brengen in je verkoopgesprekken, bezwaren te overwinnen en hiermee je commerciële slagkracht te vergroten door het verkrijgen van relevante informatie.

Meer info
Expert in Sales
Follow-up I: De Prijs Verkopen

Voorkom hoge kortingen en leer professionele inkopers te overtuigen van de toegevoegde waarde van je product of dienst.

 

 

Meer info
Expert in Sales
Follow-up II: Omgekeerd Verkopen

Heb je te maken met een beïnvloeder of een beslisser? Leer maximaal gebruik te maken van zijn/haar rol in het beslissingsproces.

Meer info
Expert in Sales
Follow-up III: Return on Investment

Leer je klanten overtuigen op basis van opbrengsten in plaats van kosten. Na deze training ben je in staat hogere prijzen te verkopen. Een geavanceerde verkooptraining voor gevorderden.

Meer info
Expert in Sales
Follow-up IV: Non-verbale Communicatie en Wisselen van Interventieniveau

Leer non-verbale signalen herkennen en hoe je daarmee wederzijds begrip en vertrouwen opbouwt. Daarnaast leer je omgaan met momenten waarop de rationele argumentatie vastloopt.

Meer info
Expert in Sales
Totaaltraject

De beste commerciële technieken samen in één
trainingsprogramma! Onmisbaar voor iedereen die zich wil ontwikkelen tot een top accountmanager.

Meer info
Opfris- en verdiepingstraining Sales

Deze training is speciaal ontwikkeld voor iedereen die minimaal de eerste acht dagen van het Expert in Sales traject heeft doorlopen.

Meer info
Onderhandelen

Onderhandelen is gebaseerd op goed communiceren, aangevuld met ervaring, kennis, strategie en tactiek. Deze training besteedt aandacht aan de verschillen tussen goed en slecht onderhandelen.

Meer info
Personal Networking

Maak de vaardigheden je eigen om contact te maken, gesprekken aan te gaan en andere netwerken te leren kennen en te koppelen.

Meer info
Account Leadership

Wanneer de kwaliteit van de relaties met de klant en met de interne relaties optimaal is, is succes een logisch gevolg. In deze training staat niet de transactie maar de relatie centraal.

Meer info
Verkopen op Beurzen

Beurzen zijn de aangewezen plaats voor een ontmoeting met prospects en andere relaties. Tijdens de eendaagse training Verkopen op Beurzen leer je hoe je de hoge kosten van een beursdeelname meer dan terug kunt verdienen.

Meer info
Communicatieve en Sociale Vaardigheden voor Binnendienst- en Supportmedewerkers

Succesvol samenwerken valt of staat met goede interne communicatie. Het resultaat hiervan? Tevreden klanten die graag terugkomen met vervolgopdrachten!

Meer info
Non-verbale Communicatie

Non-verbale signalen zijn in resultaatgerichte gesprekken vaak van doorslaggevende betekenis. Leer deze signalen herkennen, analyseren en daarop te anticiperen. Zo ontstaat meer wederzijds begrip en vertrouwen.

Meer info
Wisselen van interventieniveau

Meestal volgen zakelijke gesprekken de weg van het verstand. Moeilijker wordt het als één van de gesprekspartners plotseling wisselt van rationeel naar emotioneel. Leer omgaan met zo’n schakelmoment en vergroot het rendement van je communicatie.

Meer info
Verkoop Binnendienst

Goed verkopen gaat niet zonder een geoliede binnendienst waar
omschrijving de taal van de buitendienstmedewerkers wordt gesproken.
Je leert hoe bij te dragen aan een hoger rendement, hoe de verkoop te stimuleren door een goede follow-up te
geven aan offertes, klachten en gemaakte afspraken.

Meer info
Accountmanagement

Het succes van accountmanagement wordt vooral bepaald door de vaardigheden van de accountmanager. Het doel is immers om met strategisch/tactisch belangrijke afnemers, continuïteit te realiseren door samenwerking.

Meer info
Excellent Tendermanagement

Vanuit de praktijk wordt inzicht geboden in de succes- en faalfactoren van Tendermanagement. Tenders zijn niet langer een struikelblok, maar een tactische sales uitdaging!

Meer info
Boost Your Sales

Wil je in een wereld die dagelijks onderhevig is aan veranderingen het verschil maken, dan dienen salesmedewerkers op een andere manier vaardigheden aangeleerd te krijgen in combinatie met een stuk bewustwording van de acties die ingezet moeten worden. Hiervoor is de training Boost Your Sales ontwikkeld.

Meer info
Weet waar je staat

Wanneer medewerkers bezig zijn met het willen veranderen binnen de organisatie is het ondenkbaar dit te realiseren zonder een directe bewustwordingssessie.
Met name de bewustwording is nodig om de noodzaak tot veranderen in te zien.

Meer info